Hyrja në degë
Në Direktori i degëve ne mund të hyjmë në të gjitha degët që dëshirojmë të jenë të dukshme në formular Pranimi. Hyrjet në direktor janë të varura nga organizimi i kompanisë veterinare. Një degë e re përcaktohet si një departament
Ne qasemi në funksionalitet duke klikuar në menunë Veterinar | Direktoritë | Direktori i degëve.
 |
KËSHILLË
Informacione më shumë rreth direktorive të degëve mund të lexohen në manualin teknik PANTHEON VET Direktori i degëve.
|
Në këtë kapitull, ne do të paraqesim një shembull të hyrjes në një degë.
 |
Përshkrimi i rastit
Veterinari dëshiron të hyjë një degë të re në direktorine e degëve në Maribor, Bestia d.o.o. Ata e bëjnë këtë duke ndjekur këto hapa:
- Hapja e direktorive të degëve
- Hyrja në një degë të re
- Përcaktimi i ditëve të punës
|
1. Hapja e direktorive të degëve
Personi përgjegjës zgjedh menunë Veterinar | Direktoritë | Direktori i degëve.
Një direktor i degëve të zbrazët hapet.

Ata vazhdojnë me hyrjen e një regjistri të ri.
2. Hyrja në një degë të re
Personi përgjegjës pozicionohet në fushën Degë dhe zgjedh nga lista e direktorive të subjekteve: Bestia d.o.o.. - Degë MB.
 |
KËSHILLË
Duke klikuar dy herë në fushën e Degës, Direktori i subjekteve hapet.
|
- Emri dhe Adresa kopjohen nga direktorija e subjekteve kur zgjidhet subjekti.

- Kutia e konfirmimit në kolonën A tregon se dega është aktive. Personi përgjegjës lë një shenjë në kutinë.
Ata vazhdojnë me hyrjen e të dhënave të ditës së punës.
3. Përcaktimi i ditëve të punës
Në pjesën e poshtme të dritares, ata shënojnë ditët e punës dhe orarin e punës.
Degë në Maribor operon në të gjitha ditët e punës të javës, të cilat personi përgjegjës i shënon përkatësisht me kutitë e kontrollit (të treguara në imazhin më poshtë).

Në fushat e zbrazëta në të djathtë, ata hyjnë orën e fillimit dhe përfundimit të ditës së punës.
Degë operon nga 7:00 deri në 15:00. Personi përgjegjës e regjistron këtë përkatësisht në fushat siç tregohet në imazhin më poshtë.

Ata ruajnë hyrjen e degës duke klikuar në çelësin e navigimit në tastierë
(Poshtë) dhe
(Sipër).
 |
KËSHILLË
Fshirja e një regjistri ose pozite është e mundur me kombinimin e çelësave CTRL + FSHI.
|