Krijimi i një Shablloni për Shërbimin e Njoftimit me Email dhe SMS

Ju mund të krijoni një shabllon për dërgimin më të thjeshtë dhe më të shpejtë të mesazheve me email dhe SMS në PANTHEON.
 |
KËSHILLË
Forma e dërgimit të mesazheve me email dhe SMS mund të gjendet aktualisht në Porositë | Raportet e Porosisë së Blerjes modulin, në rresht:
- 100 – Raporti i Porosive - Përmbledhje sipas Subjekteve
- 10Q – Raporti i Porosive - Përmbledhje sipas Marrësve
|
Pasuesi është një shembull i krijimit të një shablloni për dërgimin e mesazheve me email dhe SMS.
1. Hapni Raportet e Porosisë së Blerjes
Për krijimin e shabllonit, personi përgjegjës hap Porositë | Raportet e Porosisë së Blerjes modulin.
Në anën e djathtë të dritares, në seksionin Tipet e Dokumenteve personi përgjegjës zgjedh të gjitha llojet.

Pastaj personi përgjegjës zgjedh Tipi i Raportit: 100 – Raporti i Porosive – Përmbledhje sipas Subjekteve.
Kur një lloj raporti i caktuar zgjidhet, Butoni dërgo njoftimin përmes emailit do të shfaqet.

Personi përgjegjës klikoni butonin dhe Dërgo shënimin përmes emailit dritarja do të hapet.
Në fund të dritares që hapet, personi përgjegjës dyfish klikoni në Shablloni fushën.

Një formë e zbrazët e Shablloneve të E-Mail dhe SMS regjistrit hapet, siç tregohet në imazhin më poshtë.

Personi përgjegjës klikoni në
Fut Regjistrin butonin.
Pastaj personi përgjegjës shkruan emrin që dëshiron të shohë në listën e rënë në shabllon Emri fushë.
Fusha Subjekti do të kopjohet automatikisht në fushën e subjektit të Emailit: Ndryshimi i çmimit LARA3.
Pastaj personi përgjegjës gjithashtu shkruan në Fushën e Tekstit të Specifikimit në këtë rast duke shkruar:
"Klient i dashur,
Ne dëshirojmë t'ju informojmë se çmimi me pakicë për TENT LARA3 po ndryshohet.
Nëse dëshironi të blini produktet për çmimin e listuar në listën aktuale të çmimeve, ju lutemi konfirmoni porositë tuaja deri më 30.12.2022.
Përshëndetje të përzemërta!"

Shablloni ruhet duke klikuar në
(Post edit) butonin.