Evidencija vremena

Podmodul Evidencija vremena namenjen je praćenju događaja u preduzeću povezanih sa radom, kao i radnih obaveza zaposlenih (na primer dolazak na posao, pauza, izlaz i sl.). Uneseni podaci se potom upotrebljavaju za kreiranje zadataka, za evidenciju prisutnosti odnosno odsutnost sa radnog mesta, kao i za pripremu obračuna plata u PANTHEON-u.
 |
SAVET
Više o evidenciji rada i strukturi prozora za unos podataka možete pročitati u poglavlju Vodiča Evidencija vremena.
|
Poglavlje sadrži sledeća potpoglavlja, koja se potom granaju na posebne korisničke primere:
Moja evidencija |
U funkcionalnosti Moja evidencija beleži se i prati radno vreme zaposlenog. Pripremili smo korisničke primere od samog podešavanja evidencije časa (npr. izbor tastera za određivanje radnih obaveza i njihovog redosleda), preko prikaza beleženja radnog vremena korisnika, sve do pregleda neiskorišćenog odmora korisnika u saldu Moje evidencije. |
Čarobnjaci u Evidenciji vremena |
Čarobnjaci u Evidenciji vremena nude dve funkcije: Dodaj/izbriši radnu obavezu i Dodaj/izbriši novu odsutnost. U nastavku smo pripravili za svaku od funkcija poseban korisnički primer. |
Prisutnost |
Modul Prisutnost omogućava da u svakom trenutku proverite ko je od vaših zaposlenih prisutan na radnom mestu. Pored prisutnosti, modul nudi i pregled podataka o odsutnosti zaposlenih. Evidencija prisutnosti vam pomaže da brzo pregledate da li su zaposleni na službenom putu ili pauzi za ručak ili pak neopravdano odsutni. |
Zahtevi |
Zaposleni mogu da podnesu zahteve za odmor, bolovanje, radne obaveze, zamene, zamene smena i sl. Prijavljeni korisnik u svakom trenutku može proveriti status predatih zahteva (odobren, u potvrđivanju i sl.). |