Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Dodajanje naročila kupca na izdajo
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Zdravo,<br>pri dodajanju naročila kupca na izdajo želim, da se mi prenesejo vsi elementi iz glave (konkretno odgovorna oseba in dni za plačilo), vendar mi obeh podatkov hkrati noče prenesti. Deluje pa tako:<br> - 1. način: kreiram novo izdajo in ne vnesem kupca. Dodajanje mi kupca prenese, prav tako dni za plačilo. Ne prenese pa odgovorne osebo, saj jo napolni iz podatkov kupca.<br> - 2. način: kreiram novo izdajo in vnesem kupca. Dodajanje mi prenese odgovorno osebo iz naročila, ne prenese pa dni za plačilo.<br>V administratorski konzoli je označeno, da se pri prenosu iz naročil na promete prenaša tudi odgovorna oseba. Video v priponki.<br>Kako lahko prenesem hkrati dni za plačilo in odgovorno osebo iz naročila na izdajo?<br>LP, Simon
|
|
|
|
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Zdravo,<br>Sicer nisem 100% ali je tudi na prijavljeni verziji 2167 tako kot bom napisal.<br>Torej v zadnji verziji 2175 .. nova izdaja brez vnešenega kupca + nastavitev v AK -> Naročila -> Polnjenje odgovorne osebe pri prenosu iz naročila na dokument = DA.<br>
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»