Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Dodajanje naročila kupca na izdajo
Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Posts: 0 Location: N/A
|
Zdravo,<br>pri dodajanju naročila kupca na izdajo želim, da se mi prenesejo vsi elementi iz glave (konkretno odgovorna oseba in dni za plačilo), vendar mi obeh podatkov hkrati noče prenesti. Deluje pa tako:<br> - 1. način: kreiram novo izdajo in ne vnesem kupca. Dodajanje mi kupca prenese, prav tako dni za plačilo. Ne prenese pa odgovorne osebo, saj jo napolni iz podatkov kupca.<br> - 2. način: kreiram novo izdajo in vnesem kupca. Dodajanje mi prenese odgovorno osebo iz naročila, ne prenese pa dni za plačilo.<br>V administratorski konzoli je označeno, da se pri prenosu iz naročil na promete prenaša tudi odgovorna oseba. Video v priponki.<br>Kako lahko prenesem hkrati dni za plačilo in odgovorno osebo iz naročila na izdajo?<br>LP, Simon
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Posts: 0 Location: N/A
|
Zdravo,<br>Sicer nisem 100% ali je tudi na prijavljeni verziji 2167 tako kot bom napisal.<br>Torej v zadnji verziji 2175 .. nova izdaja brez vnešenega kupca + nastavitev v AK -> Naročila -> Polnjenje odgovorne osebe pri prenosu iz naročila na dokument = DA.<br>
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Dodajanje naročila kupca na izdajo
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,404 seconds.