Настан

БЕСПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНИ КОМПАНИИ

Тимот на Горд Системи со задоволство Ве поканува на еднодневен бесплатен семинар
“Оптимизација на деловните и производствените процеси со соодветно ЕРП решение” (PANTHEON)

ДАТАЛАБ МК на Бизнис Ден во Скопје

Словенечко - Македонскиот бизнис клуб организира Бизнис ден во Скопје, со цел промоција  на македонското и словенечкото стопанство. ДАТАЛАБ МК на овој настан ќе присуствува и на свој штанд ќе го претстави своето софтверско решение - PANTHEON.

ОГЛАС ЗА ДЕЛОВНА СОРАБОТКА

ДАТАЛАБ МК распишува оглас за деловна соработка, за сите заинтересирани кандидати од сите краеви на Македонија, од следниве струки:

-          ЕРП експерти
-          Економисти (E-бизнис)
-          Програмери
-          “Софтвераши“
-          Студенти со интерес за деловен софтвер

“mini PanCon“ - Kонференција 31.08.2011

На 31.08.2011 во “Era City” (Скопски Саем), ќе одржиме “mini PanCon“ - Kонференција, на која се поканети партнерите на Даталаб МК и надворешни соработници.

Бесплатен семинар: Зголемување на профитот и конкурентноста со напредни софтверски решенија

Тимот на Горд Системи со задоволство Ве поканува на еднодневен бесплатен семинар: “ Зголемување на профитот и конкурентноста со напредни софтверски решенија ”.

"PANCON" - Конференција 2012

Групацијата ДАТАЛАБ оваа година прославува 15 години постоење. По тој повод ја организираме традиционалната PanCon - Конференцијата, која на 05.09.2012 година ќе се одржи во “ЕRA CITY” -Скопски саем.

Отворени денови за вовед во работењето со PANTHEON

Даталаб МК организира отворени денови за вовед во работењето со PANTHEON.