• Упатства

  Упатства за употреба на програмот PANTHEON, практични примери и слики

  Повеќе

 • Видео галерија

  Видео упатства, новости во програмот, снимки од предавања, курсеви и конференции

  Повеќе

 • Форум

  Размена на искуства помеѓу корисниците, меѓусебна помош и комуникација

  Повеќе

 • Бизнис енциклопедија

  Збир на корисни информации од различни бизнис области

  Повеќе

Моментална верзија

1000820 излезе 25.10.2017
преглед на новости

Следна верзија
очекувана да излезе

1000900 излегува дек.2017

Forum »

Општи темиEkipa »

 • Ема Тошевска

  PANTHEON специјалист и уредник на PANTHEON-Страната на корисници. Се грижи за содржините и новостите поврзани со PANTHEON и други интересни настани. Во рамки на Даталаб Академијата се грижи за образовните активности на крајните корисници и партнерите на Даталаб МК, како и подготовка и реализација на видео материјали.

  Мото: Ако - Планот “А“ не успее, не грижи се имаш уште 30 букви!

  emat@datalab.com.mk; 072/ 274-213

 • Марко Трајков

  Одговорен за Даталаб Академија, Малите Лиценци во PANTHEON и Малопродажбата. Се обидува различниот                                начин на размислување да го примени при креирање на Едукациските Програми во Академија и при                                               решавањето на поединечните проблеми на клиентите во врска со PANTHEON работењето.

  Мото: Додадена Вредност!

  markot@datalab.com.mk; 071 318 757

 
 
 
 

 

PANTHEON 50.0000 User

новости »

До заклучокот на раните пријави уште 2 дена, PANTHEON Меѓународна Конференција 2017!

25. 10. 2017 – DogodkiMarko Trajkov   0

До заклучокот на раните пријави уште 2 дена, PANTHEON Меѓународна Конференција 2017!

​Ве покануваме, да ни се придружите на меѓународната PANTHEON конференција 2017. Не ја пропуштајте "First minute" понудата, која е важечка до петок, 27.10.2017. На конференцијата ќе претставиме примери на успешни дигитални трансформации со PANTHEON корисниците и ќе одговараме на бројни прашања поврзани со дигитализацијата. Ова е настанот кој навистина не смеете да го пропуштите. Се гледаме на 16. и 17.11.2017 во Порторож. >> Повеќе информации и пријава

Ве Покануваме на Меѓународната PANTHEON Конференција 2017

14. 9. 2017 – DogodkiMarko Trajkov   0

Ве Покануваме на Меѓународната PANTHEON Конференција 2017

Главната идеја на годинешната конференција е да ги претстави ефикасните методи и чекори на патот до вашата успешна дигитална трансформација со PANTHEON. Веруваме, дека дома со себе ќе однесете барем една нова идеја, која лесно ќе ја искористите во својата деловна околина уште од првиот нареден ден! >> Повеќе Информации и Пријава

PANTHEON X верзија 10.0.07.30 новости!

15. 8. 2017 – DogodkiMarko Trajkov   0

PANTHEON X верзија 10.0.07.30 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.30

PANTHEON X верзија 10.0.07.20 новости!

1. 8. 2017 – DogodkiMarko Trajkov   0

PANTHEON X верзија 10.0.07.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во најновата верзија на PANTHEON X 10.0.07.20

PANTHEON X верзија 10.0.07.10 новости!

29. 6. 2017 – DogodkiMarko Trajkov   0

PANTHEON X верзија 10.0.07.10 новости!

Почитувани,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.10

Актуелно

 

За брз почеток со работа без инвестирање во опрема

PANTHEON сметководство е достапен и во облик на Cloud (облак) апликација. Плаќате само онолку колку го користите!

 

 Повеќе за PANTHEON Cloud

 

Бизнис енциклопедија

Ново [ Павле Зимбаков ] Човечки Ресурси

ВИСТИНСКИТЕ ТИМОВИ ГИ ВОДАТ ВИСТИНСКИТЕ КОМПАНИИ!

Ново [ Павле Зимбаков ] Човечки Ресурси

МОТИВИРАН ВРАБОТЕН Е НАЈДОБАР ВРАБОТЕН!

Материјално

Издавање, прием, промена на цена, залихи, ДДВ

Кадри

Персоналн мапи, евиденција на присутност, плати

Финансии

Извештаи, анализи, планирање, контролни табли