Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
mariok
#1 Posted: : 04 August 2011 12:41:35(UTC)
mariok

Rank: Member

You have been a member since:: 28/01/2011(UTC)
Posts: 8

Pozdrav,

U ovim uvodnicima, sam sebi zvučim kao papagaj: Dođite na Korisničke stranice. Promijenili smo dizajn i stavili cool funkciju: slične sadržaje. Što je to?
Recimo da gledate uputstva za PDV i želite pogledati filmove iz tog poglavlja – na toolbaru imate Meni za to. Ili da provjerite šta drugi korisnici govore – toolbar ima menu Forum, koji vam preporuči sličan sadržaj. Zatim je tu još i Meni Slični sadržaji, koji traži ključne riječi i vraća sadržaj sa određenom tematikom. Upotreba PANTHEON-a i širenje znanja je tako još lakša. I kada smo već kod interaktivnosti: svako poglavlje uputstva/videa ima mogućnost komentara. Da li vam je nerazumljivo napisano? Popravite sami (funkcija Edit) ili napišite komentar ili postavite neko pitanje.

Inače, u novom buildu ima mnogo poboljšanja. Kod putnih naloga, PANTHEON automatski računa točnu dužinu puta (isprinta mapu i uputstva za vožnju). Dodate kontrolne tabele olakšavaju izvješćivanje. Sa ugrađenim profajlerom je još lakše traženje grešaka i razvoj udruženih aplikacija. Više o ovome možete pročitati ispod u »Novosti u buildu 55.52.00«.

Travanj je dobar mjesec za uspostavljenje kontrole u poduzeću. Iskustva sa prošlogodišnjim bilancama su svježe u pamćenju, intenzitet rada u računovodstvu je nešto niži. Bez obzira, da li imate interno ili vanjsko računovodstvo: automatski izvještaji moraju dolaziti tjedno ili mjesečno. Sa novim PANTHEON-om nema više izgovora.

Neka vam PANTHEON služi!

Andrej Mertelj
Izvršni direktor

Edited by user 04 August 2011 12:56:12(UTC)  | Reason: Not specified

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,057 seconds.