Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
mariok
#1 Objavljeno : 04 August 2011 12:53:39(UTC)
mariok

Stopnja: Member

Pridružen(a): 28/01/2011(UTC)
Objave: 8

Pozdrav,

Veljača je završila sa završnim računom. Iskreno se nadam da ste godinu dopunili bez crvenih brojeva. Da bi ih bilo što manje, potrebno je cijele godine pratiti rad produzeća. Mnogi od kolega su me pitali, kako mogu kontrolirati rad takvog poduzeća kao što je Datalab. Odgovor je, da nam bez PANTHEON-a ne bi
uspjelo. Posljednjih nekoliko godina smo uspješno radili na ZEUSu, koji prerasta u vrhunski alat za izvješćivanje i kontrolu. Slika vrijedi više od tisuću riječi. Čvrsto vjerujem, da je znanje potrebno širiti, a najlakše se uči na primjerima. Postavili smo video u kojem prikazujemo našu kontrolu i alate koje koristimo.
Idite na Korisničke strane (U-Site) – toplo preporučujem da pogledate. Vjerovatno većinu prikazanog materijala možete uvesti i u vaše poduzeće i na taj način pretvoriti podatke u dobit.

User Site, kako smo preimenovali naše obrađene korisničke strane, ima sve više posjetioca. Tako dnevno predstavimo preko 260.000 strana, a posjeti nas preko 4.000 posjetioca. Da li ste pokušali novu jedinstvenu pretragu? Da li sudjelujete na forumima?

Godišnji izvještaj postaje sve važniji zadatak u godišnjem kalendaru kako za srednja tako i za mala poduzeća. Neki od nas su u obavezi da to učine zakonom, dok neke prisiljava banka. Ukoliko bankama pokažete uredno računovodstvo i ispravne bilančne stavke, mogućnosti za dobivanje kredita su veće. Krajem ožujka ćemo na USite-u objaviti »Godišnji izvještaj za mala i srednja poduzeća« - poseban oblik izvještaja koji znatno ubrzava pripremu potrebnog dokumenta.

U ožujskom buildu pripremamo još poboljšanja, gdje će PANTHEON raditi brže i bolje. Od pojednostavljene kontrole i podešavanja autorizacija i izgleda obrazaca, preko postupaka nadograđivanja, kao i stotine poboljšanja svakodnevnih zadataka. Kad nadogradite novi build, ne zaboravite da pogledate što donosi. Dovoljno je da kliknete na »Prikaži novosti« na prijavnom ekranu.

U ovom mjesecu će biti na raspolaganju i beta verzija veze PANTHEON-a i SalesForce.com CRM okruženja, razvijen od strane naših partnera Agilcom. SalesForce je najbrže rastući online CRM sistem. Današnje vrijeme vapi za boljim upravljanjem prodajnih mogućnosti i odnosima sa kupcima u malim poduzećima.

Datalab ključa od svih događaja. Izvanredni rast broja korisnika (22.555, skoro 550 više nego za novu godinu) i dalje se nastavlja, prognoze su izuzetne. To me čini jako sretnim, jer s ovim obezbjeđujemo novac za razvoj. Obnovili smo back-end servere, koji nam omogućavaju rad. Takođe imamo na burzi približno 1.6 miliona dionica i nadamo se da će to doprinijeti našoj likvidnosti. Nelogično je i nerazumljivo, da kretanja na burzi ne reagiraju na dobre rezultate, koje konstantno bilježimo posljednjih 18 mjeseci. U stvari, s obzirom na okolnosti, to i nije tako neshvatljivo.

Neka Vas PANTHEON služi!

Srdačan pozdrav,
Andrej Mertelj
Izvršni direktor

Uredil uporabnik 04 August 2011 12:55:13(UTC)  | Razlog: Ni naveden

RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,083 sekunde.