Șterge orele de lucru planificate
Pentru a șterge orele de lucru planificate, poți accesa în Personal l Ore de lucru l Planificate apăsând tasta 

| Angajat |
Programul îți va oferi automat un angajat în ale cărui fișier ai început să ștergi orele de lucru planificate. Dacă lași această fereastră goală, programul va șterge orele de lucru planificate pentru toți angajații, dar doar dacă nu ai ales alte criterii. |
| Departament |
Poti șterge orele de lucru planificate doar pentru un departament specific. |
| Poziție |
Poti șterge orele de lucru planificate pentru angajații pe o poziție specifică. |
| Perioadă |
Poti selecta o perioadă pentru care ai dori să ștergi orele de lucru. |
|

|
Dacă apeși această tastă, vei șterge orele de lucru planificate conform criteriilor selectate. |
Când apeși butonul șterge, programul va posta o notă:

Dacă apeși OK, programul va posta o notă;
