eWorkflows

për t'ju ndihmuar të kuptoni flow, një përmbledhje e informacionit më të rëndësishëm është përgatitur:
1.1 Çfarë është eWorkflow?
eWorkflow është një grup procesesh dhe aktivitetesh të lidhura logjikisht për ekzekutimin dhe kontrollin në një kompani ose organizatë që rezultojnë në një produkt ose shërbim të planifikuar.
Një fluks pune (proces biznesi) është pjesë e eWorkflow dhe është një grup aktivitetesh të ndërlidhura dhe të varura nga njëra-tjetra. Një aktivitet është një detyrë e veçantë pune që nuk mund të ndahet më në elemente më të vogla.
1.2 Si të ndajmë eWorkflow?
Për të ndarë eWorkflow, përdoret koncepti i dekompozimit. eWorkflow së pari ndahet në nën-procese dhe pastaj çdo nën-proces ndahet në procese biznesi.
1.3 Llojet e proceseve biznesi
Një kompani mund të ndajë aktivitetet e saj në disa procese biznesi. Ka dy lloje procesesh biznesi. Një lloj përfshin proceset që lidhen drejtpërdrejt me klientët ose përdoruesit e shërbimeve, të cilat quhen procese kyçe: zhvillimi i produktit ose shërbimit, prodhimi, shitja dhe shërbimi i produkteve.
Proceset mbështetëse përfshijnë proceset që janë të nevojshme për të mbajtur proceset kyçe në funksionim të qetë, veçanërisht blerjen e materialeve, financimin dhe menaxhimin e biznesit.
1.4 Palët e interesuara në proces
Palët e interesuara në proces janë persona ose grupe që kanë një interes, përfitim ose rol në një proces. Të gjitha palët e interesuara janë të rëndësishme për biznesin, sepse ato kontribuojnë në suksesin e organizatës përmes rolit të tyre. Kur analizohet proceset, është e nevojshme të merret parasysh kush janë palët e interesuara: klientët, furnizuesit, menaxherët, punonjësit, etj. dhe si ata marrin pjesë në proces.
1.5 Fluksi midis proceseve
Ka tre lloje flukse (lëvizjesh) në lidhje me proceset biznesi: mallra, informacion dhe shërbime. Mallrat përfshijnë materialin hyrës, pjesët e prodhimit dhe pajisjet e prodhimit. Informacioni përfshin lloje të ndryshme formularësh dhe raportesh, dokumentesh, specifikimesh, porosive të blerjes, porosive të prodhimit dhe dorëzimit, etj. Shërbimet përfshijnë, për shembull; printimin, skanimin, postimin, shërbimin, mirëmbajtjen, transportin, etj.
1.6 Digitalizimi i proceseve biznesi
Një proces biznesi (p.sh. menaxhimi i faturave të pranuara) i kontrolluar nga një sistem ERP për të automatizuar ekzekutimin e operacioneve të punës dhe për të lehtësuar menaxhimin e dokumenteve dhe detyrave quhet proces biznesi i digitalizuar. Në PANTHEON, funksioni PANTHEON eWorkflow është i dedikuar për digitalizimin e proceseve biznesi.
1.7 Burime të dobishme
Për më shumë informacion mbi proceset biznesi, menaxhimin e proceseve biznesi dhe digitalizimin, shihni burimet e listuara më poshtë:
eWorkflow ose fluksi i punës PANTHEON është një grup elementesh të lidhura (blloqe) që kontrollojnë operacionet në PANTHEON përmes funksioneve të përcaktuara dhe pasojat e të cilave janë një ekzekutim më i shpejtë dhe i automatizuar i detyrave të përsëritura ose një grup detyrash në PANTHEON, si llogaria e TVSH-së, fundi i vitit etj.

eWorkflow është gjithashtu një element kyç dhe lidhës i sistemit PANTHEON DMS. Ai vepron si një robot që kontrollon funksionimin e eDokumentacionit dhe eShkëmbimit në lidhje me serverin e PANTHEON për automatizim (PAAS).
Me ndihmën e tij, dokumentet shkëmbehen elektronikisht me klientët dhe furnizuesit (në formën e e-faturave, e-fletëve të paketimit, e-porosive etj.), dokumentet eksportohen dhe importohen nga/në eDokumentacion (duke u kategorizuar dhe caktuar metadatat përkatëse), të dhënat shkëmbehen me sisteme të jashtme si banka, dyqane në internet etj.
eWorkflow është përfshirë në të gjitha licencat PANTHEON pa pagesë.
Ju mund të përdorni të gjitha eWorkflows të paracaktuara, të cilat mund të shkarkohen duke përdorur Shërbimin Web për të lehtësuar punën e kompanisë, dhe gjithashtu mund të përdorni formularin e Projektimit të Flukseve të Punës , i cili ju lejon të dizajnoni flukset e punës (proceset biznesi) të përshtatura për nevojat e kompanisë suaj.
 |
Për të personalizuar eWorkflows në përputhje me nevojat dhe specifikat e kompanisë suaj, ju lutemi kontaktoni konsulentët e Datalab në
+386 1 252 89 50 ose me email në prodaja@datalab.si .Rastet e përdorimit janë përgatitur për t'ju ndihmuar të kuptoni eWorkflows. Ato janë të ndara në kapitujt e mëposhtëm:
|
Implementimi i eWorkflow në kompaninë tuaj
- eWorkflows të paracaktuara
- Dizajnimi i eWorkflows
- KËSHILLË
 |
Për më shumë informacion mbi implementimin e eWorkflows në kompaninë tuaj, ju lutemi kontaktoni konsulentët e Datalab në
+386 1 252 89 50 ose me email në prodaja@datalab.si ose vizitoni faqen e internetit të Datalab .TEMA TË LIDHURA:
|