Rank: Member
You have been a member since:: 08/02/2011(UTC) Posts: 15
|
Molim malu pomoć, radi se o višeslojnoj proizvodnji (1. proizvodnja poluproizvoda-vrsta dokumenta 6P0 vrsta artikla 400; 2. proizvodnja proizvoda-vrsta dokumeta 600-vrsta artikla 300). Imam poteškoću u 2 dijelu, dakle kada izradim potrebne poluproizvode za izradu gotovih proizvoda, ne prikazuje mi u izradi radnog naloga vrijednost izdatih poluproizvoda.Naknadno po preračunu prometa te vrijednosti se prikažu u dokumentu rasknjiženja poluproizvoda. U šifrantu vrste artikla ne prikazuje mi se vrijednost sastavnice, samo proizvodna cijena (kalkulacija- nabava), iako je u administratorskoj konzolu u dijelu postavke za artikal postavljena vrsta cijene u sastavnici 003-formula-#sestavnica#. Ima li ovaj problem veze sa vrstom proizvodnje (SE) i gdje zapravo griješim? Redoslijed izrade je slijedeći: narudžbenica-prijenos u radne naloge-izrada RN 6P0 (poluproizvodi)-izrada RN 600 (proizvodi). Unaprijed zahvaljujem.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 132
|
Pozdrav,
Ako vam je u AK, u postavci Vrsta cijene u sastavnici, podesena formula #sestavnica#, onda morate za podredjene artikle u 4.om cjenovnom razredu(polje Sastavnica u sifrantu artikala-kalkulacija prodaje) unijeti odgovarajuce cijene, jer se na osnovu sume normativnih kolicinaxcijena iz formule podredjenih artikala, racuna vrijednost sastavnice proizvoda u sifrantu artikala.
LP
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,425 seconds.