Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
EKOING
#1 Posted: : 29 December 2011 10:21:50(UTC)
EKOING

Rank: Member

You have been a member since:: 07/11/2011(UTC)
Objave: 8

Sem nova uporabnica Pantheona. Družba je ustanovljena šele septembra. DDV zavezanci smo postali z novembrom. Do današnjega dne imam skupaj 14 stroškovnih računov - vse vnesene na dokumetn 120 in knjižene na temelnjico 430 (za vsak račun posebej). Z vidika DDV imam v mesecu novembru 3 vstopne račune (2x z tarifno št. S2 ter 1X z tarifno št. S0). Ko želim izprintati knjigo prejetih računov, mi v le-to zajame vse račune ki so obdavčeni po tar.št. S0 in sicer VSE ne glede na obdbobje DDV.
Ko iščem in klikam še po drugih možnostih izpisa, mi šele izpis po 1.1.2008 zajame predmetne (vezane na DDV november) 3 račune - vendar žal ta oblika ni več dovoljena.
Pri obračunu DDV pa po pravici povem, da sploh ne vem od kod vzame znesek nabave blaga in storitev - očitno je da vzame samo oproščene, saj ne upošteva nobenega vstopnega davka.
Porabila sem že dan in pol da bi odkrila napako - kakršno koli nastavitev, vendar žal brezuspešno.
Nujno prosim za pomoč.
Hvala
DR_avista
#2 Posted: : 29 December 2011 14:06:25(UTC)
DR_avista

Rank: Advanced Member

You have been a member since:: 14/12/2011(UTC)
Objave: 42

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
na računih, ki še ne gredo v ddv obračun nastavite davčno tarifo za ddv na NN - in jih potem ne pokaže v ddv knjigi in jih tudi ne zajame. upam, da sem pomagala
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)