Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 37
|
Pozdravljeni
Zanime me kako vneseš "stanje števca prej", kajti če vtipkaš v to polje se ne zgodi ničesar! Rad bi samo vpisal stanje števca pred izdelavo potnega naloga pa ne vem kako se to naredi? Ima kdo rešitev? Hvala LP Dušan
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 21/11/2011(UTC) Posts: 179
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
|
Pozdravljeni!
Če imate pri delavcu v personalni mapi določeno Registrsko številko avtomobila, potem lahko na potnem nalogu izberete Registrko številko. Na samem potnem nalogu lahko v Potovanje vnesete v polje Števec prej stanje števca. Polje Števec po bo povečan za polje Prevoženi KM. Ko boste kreirali nov potni nalog in izbrali isti avto (Reg.št.) se vam bo v polje Števec prej prepisalo stanje Števec po iz prejšnjega potnega naloga.
LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
janjake wrote:Pozdravljeni!
Če imate pri delavcu v personalni mapi določeno Registrsko številko avtomobila, potem lahko na potnem nalogu izberete Registrko številko. Na samem potnem nalogu lahko v Potovanje vnesete v polje Števec prej stanje števca. Polje Števec po bo povečan za polje Prevoženi KM. Ko boste kreirali nov potni nalog in izbrali isti avto (Reg.št.) se vam bo v polje Števec prej prepisalo stanje Števec po iz prejšnjega potnega naloga.
LP, Janja Bi bil zelo vesel, če bi to bilo res vendar jaz ne morem v to polje nič vpisatin seveda imam vpisano registrskov šifrantu delavcev tako da to ne drži!!! Prosim popravite!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo. Zadevo sem preverila na svoji bazi predno sem vam odgovorila. Ne vem kako lahko kaj popravimo, če pri meni dela. Imate bazo mogoče na Host, da pogledam? Vnasate v okno Prevozno sredstvo polje Stanje števca prej? Ker tu ne morete vnašati. Ali vnasate v okno Čas potovanja, polje Šrevec prej? Tu lahko vnašate. LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
"Čas potovanja, polje Šrevec prej? Tu lahko vnašate." Ja napaka pri meni nisem prav vnašal hvala za pomoč LP D.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,917 seconds.