Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Polja po želji - razmnožavanje na više baza
Rank: PA User
You have been a member since:: 13/05/2010(UTC) Objave: 51
|
Pozdrav! Da li je moguće da se polja po želji za subjekte koja su definisana u administrativnoj konzoli na neki način razmnože na druge baze na istom serveru kao kada se radi prenos podataka, ili se to mora raditi bazu po bazu unosom podataka u administrativnu konzolu? Unapred hvala na odgovoru. Edited by user 17 April 2012 14:19:00(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 30
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Polja po želji su sve vreme u bazi, konkretno polja po želji za subjekte su u tabeli subjekata. Izvozom i uvozom subjekta iz jedne u drugu bazu se prenose i ona. U konzoli je podešavanje da li su ona vidljiva, odnosno u upotrebi u konkretnom preduzeću. Taj deo morate otvoriti ručno jer ne postoji parcijalni izvoz/uvoz. Konkretno podešavanja možete izvesti ali se to odnosi na većinu podešavanja u administratorskoj konzoli, ne samo na podešavanja polja po želji.
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 13/05/2010(UTC) Objave: 51
|
Hvala na odgovoru. Počeo sam ručno da unosim polja po želji i baze i vrednosti upisane u ta polja se sada bez problema prikazuju. Što se tiče eksportovanja kompletnih podešavanja u administrativnoj konzoli mislim da bi mi to samo poremetilo neka podešavanja koja nisu identična kod svih klijenata tako da je ručni unos u uvom slučaju najbolja varijanta. Još jednom hvala na odgovoru.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Polja po želji - razmnožavanje na više baza
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,452 seconds.