g. JUREBOV (kot DL in ne osebno),
1. primeri nastavitev na linku, ki ga predlagate, bi bili zame uporabni pod pogojem, da bi pred vsako uporabo Pantheona najprej skadil kakšno travco - močno pa sumim, da jo je tisti, ki je tako pokvaril nastavitve, ki so bile v Pan.5 na povsem uporabnem nivoju. Tukaj se predlaga križanje monokromatske podlage (ki je zaklenjena!) z nekakšnim psihodeličnim posegom (prosim, ne mi odgovarjat, da lahko izberem druge barve od predlaganih - če bi bil to point, sploh ne bi odpiral te teme). Imam vtis, da je to predpriprava za izdajo verzije Pantheon VR (vrtec).
Biser teh barvnih "nastavitev" pa sta nedelujoča menujska ukaza "Objavi na spletu" in "Preberi s spleta". Kaj nas si mislim ob tem? Je to slaba šala ali me ima nekdo za norca?
Z vsem spoštovanjem vašega truda in vlaganj, ampak ali se vam ne dozdeva, da s takimi polovičarskimi "wanabe" izleti degradirate celoten program? Predvsem pa je takšno početje neprofesionalno (milo rečeno) zavajanje novih uporabnikov in jemanje dragocenega časa obstoječim uporabnikom. Glede na vaš odgovor, meni in še komu od 26.000 uporabnikov preostane samo to, da v nirvani dočaka, da po osvojitvi Grčije (glede na trend razvoja) preizkusite svoj poslovni model tudi na zahodu. Takrat vam (DL upravi) bodo nekatere stvari bolj jasne. Upam močno.
2. se opravičujem, nisem navedel, da imam LT verzijo - zakaj šifrant dokumentov ni dostopen tako kot ste navedli, veste verjetno samo v DL. Po dodatnem iskanju ...
Šifrant dokumentov - Pan LTmi je uspelo odpreti dobro varovani šifrant (smo uporabnki LT verzije bolj nerodni in zato nevredni zaupanja???), vendar se v menujih, po vpisu kode v okence "Skupina" in ponovnem zagonu, ne zgodi nič. Poleg tega glede na:
https://usersite.datalab.eu/Wiki...I/Default.aspx?ctxid=377nimam sosednje opcije "Poveži z LT/LX menijem"
Očitno je to v nasprotju s trditvijo na:
https://usersite.datalab.eu/Wiki...I/Default.aspx?ctxid=377tj.: "Z licencami RE LT FA je mogoče spreminjati nastavitve vrste dokumenta, ni pa mogoče dodajanje novih vrst dokumentov!"
Tukaj se nekaj ne ujema - Kaj sedaj?
LP, Jože
Prijavljen kao vitamin