Форум

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
vitamin
#1 Posted: : 18 April 2012 17:58:18(UTC)
vitamin

Rank: PA User

You have been a member since:: 24/04/2009(UTC)
Man

Pozdravljeni forumaši, imam naslednja vprašanja-Pan.555611:

1_ Pri nastavljanju barv nikakor ne najdem možnosti za spreminjanje barv ozadja in naslovnih vrstice glavnega in drugih oken - je to sploh mogoče?
2_ je možno kje nastaviti, da bi se v menujih pred naslovi ukazov prikazovale številke skupin dokumentov (010-Izdani predračuni/ponudbe), kakor je bilo to urejeno v Pan 5.0?

LP, Jože
Prijavljen kao vitamin

Istoke
#2 Posted: : 18 April 2012 21:10:28(UTC)
Istoke

You have been a member since:: 10/02/2010(UTC)

hmmmm tudi jaz sem se malo ukvarjal s tem ........ lahko bi bile kje kašne možnosti že prednastavljenih .......

LP istok
JUREBOV
#3 Posted: : 19 April 2012 15:12:28(UTC)
JUREBOV

Rank: Datalab

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
1. https://usersite.datalab...Default.aspx?htmlid=3169 tu si lahko pogledate primere. Spreminjanje barve ozadja na main formi ni. V naslovnih vrsticah pa si lahko obarvate gumbe.
2. preverite npr. v nastavitvah VD010 polje "Skupina". Polje se nahaja pod poljem za kodo vrste dokumenta - tu vpišete poljubni tekst kot želite, da se prikazuje v meniju. Preverite delovanje če vam to ustreza.

Lp, J.
vitamin
#4 Posted: : 21 April 2012 19:52:25(UTC)
vitamin

Man

g. JUREBOV (kot DL in ne osebno),
1. primeri nastavitev na linku, ki ga predlagate, bi bili zame uporabni pod pogojem, da bi pred vsako uporabo Pantheona najprej skadil kakšno travco - močno pa sumim, da jo je tisti, ki je tako pokvaril nastavitve, ki so bile v Pan.5 na povsem uporabnem nivoju. Tukaj se predlaga križanje monokromatske podlage (ki je zaklenjena!) z nekakšnim psihodeličnim posegom (prosim, ne mi odgovarjat, da lahko izberem druge barve od predlaganih - če bi bil to point, sploh ne bi odpiral te teme). Imam vtis, da je to predpriprava za izdajo verzije Pantheon VR (vrtec).
Biser teh barvnih "nastavitev" pa sta nedelujoča menujska ukaza "Objavi na spletu" in "Preberi s spleta". Kaj nas si mislim ob tem? Je to slaba šala ali me ima nekdo za norca?
Z vsem spoštovanjem vašega truda in vlaganj, ampak ali se vam ne dozdeva, da s takimi polovičarskimi "wanabe" izleti degradirate celoten program? Predvsem pa je takšno početje neprofesionalno (milo rečeno) zavajanje novih uporabnikov in jemanje dragocenega časa obstoječim uporabnikom. Glede na vaš odgovor, meni in še komu od 26.000 uporabnikov preostane samo to, da v nirvani dočaka, da po osvojitvi Grčije (glede na trend razvoja) preizkusite svoj poslovni model tudi na zahodu. Takrat vam (DL upravi) bodo nekatere stvari bolj jasne. Upam močno.

2. se opravičujem, nisem navedel, da imam LT verzijo - zakaj šifrant dokumentov ni dostopen tako kot ste navedli, veste verjetno samo v DL. Po dodatnem iskanju ... Šifrant dokumentov - Pan LT
mi je uspelo odpreti dobro varovani šifrant (smo uporabnki LT verzije bolj nerodni in zato nevredni zaupanja???), vendar se v menujih, po vpisu kode v okence "Skupina" in ponovnem zagonu, ne zgodi nič. Poleg tega glede na: https://usersite.datalab.eu/Wiki...I/Default.aspx?ctxid=377
nimam sosednje opcije "Poveži z LT/LX menijem"
Očitno je to v nasprotju s trditvijo na: https://usersite.datalab.eu/Wiki...I/Default.aspx?ctxid=377
tj.: "Z licencami RE LT FA je mogoče spreminjati nastavitve vrste dokumenta, ni pa mogoče dodajanje novih vrst dokumentov!"
Tukaj se nekaj ne ujema - Kaj sedaj?

LP, Jože
Prijavljen kao vitamin

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)