Rank: Newbie
You have been a member since:: 31/07/2012(UTC) Posts: 2
|
Pozdravljeni,
ob nastavitvi Pantehona LT nam je podjetje namestilo tudi podatke iz demo verzije, ki jih ne želimo imeti. Kako se odstrani demo podatke iz baze, tako za artikle kot za subjekte in ostalo?
Hvala in lp.
Gašper
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 09/11/2011(UTC) Posts: 45
|
Spoštovani! V običajni instalaciji programa Pantheon, se namestita dve bazi, ena je Demo (vsebuje testne dokumente in šifrante), druga pa je brez testnih oz. vzorčnih dokumentov in je namenjena uporabnikom, ki dejansko pričnejo z delom. Izbirate lahko katero bazo podatkov boste odprli v samem zagonskem oknu programa Pantheon. V spodnjem delu je spustni meni za izbiro baze, opcija ima naziv "Podjetje" in se nahaja neposredno pod uporabniškim imenom in geslom za vstop v program Pantheon. V primeru, da nimate nameščenih dveh baz podatkov, kontaktirajte podporo in vam bodo pomagali oz. uredili.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 13/05/2010(UTC) Posts: 174  Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
|
Jaz bi pa rad ostranil nekatere personalne mape delavcev (Davidmo Nataša, Dopustnik Janez ...) , ki so prišli v program z nadgraditvami, toda vsak zapis ima neki dokument in mi tega program ne pusti zbrisati ?
Kako se to naredi, ker teh zapisov ne najdem ??? |
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 09/11/2011(UTC) Posts: 45
|
Ti podatki se niso pojavili z nadgradnjami, ampak so b ili v bazi že ob prvi namestivi. Samo brisanje je odvisno na katerih področjih so podatki vidni oz. na katere zapise ali dokumente so vezani. Najboje da za pomoč telefonsko kontaktirate našo podporo in vam bodo preko povezave na daljavo to izbrisali, če boste želeli.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,675 seconds.