Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Program
»
Kombinovani fiskalni racuni
Rank: Newbie
You have been a member since:: 06/06/2013(UTC) Posts: 9
|
Da li je moguće podesiti da sa dokumenta 3400 na fiskalni printer idu maloprodajni racuni ili je jedini način koristenje dokumenta 3200? (bilo koji build posle 555920) u pitanju je fiskalni printer ME P100c u kombinovanom modu.
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 03/04/2013(UTC) Posts: 110
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
|
Pozdrav, bitno je da postavke budu kao na POS dokumentima, a koja ce biti sifra dokumenta nije bitno. Potrebno je duplicirati zapis POS-a, i promijeniti sifru dokumenta, npr. 3201. Mozete vi dupicirati vd 320 i upisati sifru 3400 ako ta šifra nije zauzeta (u standardnom paketu to je vd za servis dobavljacima, stoga bi trebali ili ovaj vd izbrisati kako bi oslobodili sifru, ili izabrati novu sifru npr. vd 3401).
Samo ne vidim svrhu zasto bas mora biti vd340, obicno mi kad postavljamo novi POS dokument koristimo dokumente 3201, 3202, 3203 itd. Ako mozete napisati tacno sta zelite postici time, mozda vam mogu dati neki bolji savjet.
Napomena: ne znam koja verzija Pantheona je u pitanju. Ako je LT/LX u pitanju, ne mozete dodavati nove vrste dokumenata, vec samo postojeće mijenjati.
Lp, Azra
|
|
|
|
|
|
|
Verzija je SE 555920. Nije bitno da bude baš vd340. Važno mi je da mogu printati maloprodajne fiskalne račune, ali ne iz POS-a. Svi ostali dokumenti i 300(VP) i 340(MP) izbacuju Veleprodajne fiskalne račune.
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 03/04/2013(UTC) Posts: 110
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
|
Pozdrav, sad je vec konkretnije. Maloprodajni fiskalni racuni se samo mogu printati iz POS dokumenata.
Lp,
|
|
|
|
|
|
|
OK. Odgovor je jasan. Topic može na zatvaranje. Hvala puno.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Program
»
Kombinovani fiskalni racuni
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,427 seconds.