Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Prevzem
»
funkcija primerjave kontov na e kartici
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 04/11/2011(UTC) Posts: 34
|
Ali je kdo že uporabil to funkcijo ?? Če uvozim e kartico in nato vstavim svoje konte, kjer imam te podatke in nardim primerjavo-v stolpcu saldo e kartice mi ne vnese nobenih zneskov= vse 0, čeprav to ni res, v stolpec Saldo mi vrže vn kar ene neznane številke, ki nimajo nobene podlage. Katero kljukico sem pri nastavitvah pozabila ??
ideja za primerjavo je dobra, sam kaj ko vedno nekaj ne štima..
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 403
|
Pozdravljeni, sem na hitro preveril pri sebi in deluje. Izberete datoteko, kliknete Uvozi in nato Primerjaj (sem dal sliko v priponko). SimonKlemen Handles attachments  ekartica.png (21kb) downloaded 44 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
saj sem naredila točno tako kot ste dejali že prvič in imam popolnoma napačne podatke.. kako pripnem sliko na forum ,da vam pokažem kaj točno mi pokaže??
|
|
|
|
|
|
Rank: Administration
You have been a member since:: 19/06/2012(UTC) Posts: 29
|
Pozdravljeni, sliko lahko naložite, ko pišete nov odgovor: 1. Na dnu (Možnosti) izberete "Pripni datoteke k objavi" 2. Shranite odgovor in forum vas preusmeri na stran za dodajanje datotek 3. Tam kliknete na Choose File (Izberi datoteko) in izberete datoteko z vašega diska 4. Kliknete Naloži in Nazaj. V priponki še slikovna navodila. Lp, Luka Handles attachments  KakoDodamPriponko.jpg (74kb) downloaded 19 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
Meni pokaže tole: Edited by user 14 October 2013 08:02:11(UTC)
| Reason: Not specified Handles attachments  eKartica_22848410.pdf (62kb) downloaded 23 time(s). pantheon-e kartica.doc (353kb) downloaded 22 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Prevzem
»
funkcija primerjave kontov na e kartici
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,828 seconds.