Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Izpis individualnega REK obrazca
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 14/02/2011(UTC) Posts: 49
|
Prosim za nasvet...uporabljam build 5.5.63.0. Ali v tem buildu še ni novih individualnih Rekov, kjer ime in priimek spiše v svoji vrstici? Sem šla namreč na izpis obrazcev - DURS - REK - REK1 - indivd. Rek, pa vidim, da še vedno spiše ime in priimek v polju 3, polja 3a sploh še ni... Rabim še novejši build ali mi kakšna nastavitev manjka? hvala, lpR
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 30/05/2012(UTC) Posts: 33
|
Moraš klikniti na izpisu 3GU, kjer piše oblika.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 14/02/2011(UTC) Posts: 49
|
A tako...najlepša hvala...ja, sedaj je izpis ok. Hvala še enkrat! REK-1 pa tako ali tako ostane enak po 01.01.2014? LpR
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 06/03/2012(UTC) Posts: 63
|
Pri meni pa kljub vpisanim podatkom o nepremičnini v iReku ostanejo polja prazna. Obdobje imamo 2014-01 do (pustimo prazno) nedoločen čas. Kaj moramo spremeniti?
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 23/10/2013(UTC) Posts: 32
|
tudi meni ostajajo polja v Ireku prazna. Poskušali mo bristai obračun in ga ponovno opravili, podatka vseno ne zajame
prosim za pomoč
Danica
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 11/10/2011(UTC) Posts: 80
|
Jaz sem dal obdobje od 2013-12 pa je notri. Mislim da je BUGI v programu
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 06/03/2012(UTC) Posts: 63
|
Ne, sem probala pa je isto...prazno mislim ali se bo kdo javil, ker smo dobili že poziv z Dursa naj oddamo Rek obrazce, lahko jih ročno klofamo, samo čemu program?
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 07/01/2013(UTC) Posts: 52  Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdravljeni, 1.Pri REKih od 1.1.2014 je pomembno datum izplačila po 1.1.2014, izpis iREKa se izpisuje zadnji izbrani, zato je za potrebe novega potrebno prvič ob spremembi izbrati novi izpis, v kolikor bi imeli datum izplačila pred 1.1. tudi izpis ne bo popoln. 2. Izpis in polnenje nepremičnine v iREK obrazcu je pravtako omejen na datum izplačila, kontrola je pravtako na vrste dohodkov 1701,1702,1703,1704,1705,1706. LPTina
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 07/01/2013(UTC) Posts: 52  Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Zdravo, morda samo še opomba za nepremičnine, poleg vnosa v personalni mapi morate ID nepremičnine izbrati v samem obračunu (polja so na koncu vrstice v pripravi obračuna).lpTina
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 14/12/2012(UTC) Posts: 4
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
IMAM BUIL 5.5.63.11 PA NE MOREM NAREDITI NOVIH REK OBRAZCEV???? PA TUSI IZPISA DURS-REK-3GU NIMAM.
IMA KDO KAKŠNO IDEJO?
HVALA
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Izpis individualnega REK obrazca
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 1,013 seconds.