Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Zaposleni
»
Napaka pri izpisu DDV Poročilo o dobavah
Rank: PA User
You have been a member since:: 19/05/2010(UTC) Objave: 53
|
V obrazcu DDV-O pravilno obračuna in izpiše v polje 11a, v seznamu Poročilo o dobavah pa ne upošteva postavk z negativno vrednostjo: poračun avansa, storno, dobropis.
Prosim, da se napako popravi pred obveznostjo oddaje DDV-o in Poročila o dobavah
LP
Darka
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 23/10/2013(UTC) Objave: 32
|
ja tole pa traja že kar nekaj časa....pa upam da bo res urejeno do oddaje DDV...
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 13/03/2013(UTC) Objave: 67
|
Pozdravljeni,
ali vam sedaj poročilo o dobavah dela?
Lp
|
|
|
|
|
|
|
Ne dela. Nisem nadgradila. V kateri verziji je popravljeno? Upam, da je popravljeno. Ha.
Lep pozdrav
Darka
|
|
|
|
|
|
|
Imam zadnjo nadgradnjo, pa ne dela....najbolj me pa moti to, da sem dobila račun za to, kar sami ne morejo zrihtat svoje napake, ker jim pošiljam vsak mesec, da poročilo ne dela. In sem z njimi v kontaktu in še sami ne vejo, kaj je narobe. Ker po njihovem samo meni ne dela od vseh 34.000 uporabnikov.... Brez veze...
Lp
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
Torej, sem opazila, da želijo zaračunati stranki tudi za opozorilaa in popravila lastnih "hroščev". Jaz že več let težim zaradi napake pri preračunavanju prometa. Preračun cen za vrednotenje. Mislim da to traja že cca 3 leta, dobila sem nekaj meglenih odgovorov in nobene rešitve. še vedno ne dela. Mogoče bi se res morali združit in zahtevat da naše opombe upoštevajo in nam dgovorijo. Pa vsaj v nekem razumnem času najdejo rešitev.
LP
Darka
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni, pravkar so mi odgovorili tole: "Pantheon je bil skladno z obvestilom DURSa korigiran tako, da dobropisov, popustov (negativnih zneskov) ne zajame v poročilo RP-O. Le te je treba do nadaljnega vnašati ročno." DURS omenja 39. člen ZDDV-1 in velja tudi za Poročila o dobavah. Tukaj nikjer ni omenjeno predplačilo oz. avansni račun, ki ga poročilo ne zajame, ko narediš račun. Sem jim poslala nazaj in me prav zanima, kakšen bo njihov odgovor.
Lp
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Zaposleni
»
Napaka pri izpisu DDV Poročilo o dobavah
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,466 seconds.