Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Zanima me ali zadeva deluje? Šel sem namreč po navodilih in mi nikakor ni uspelo, da bi rezerviral material za delovni nalog.<br><br>
|
|
|
|
|
|
|
Do sedaj nismo imeli prijav, da trde rezervacije ne bi delovale.<br><br>Vam javlja kakšno napako? So polja za trde rezervacije vidna? Se med statusi DN pojavi status I-Rezeviran.<br><br>Kje oziroma kako pa poskušate narediti rezervacije? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>V administratorski konzoli imam pod blago nastavljeno ¨Trde rezervacije delovnih nalogov¨. Polja za trde rezervacije ne vidim. Med statusi pa je status I viden, tudi, ko grem na spreminjanje mi ga pravilno postavi na I-rezervirano, zaloge pa ne rezervira.<br><br>Naredim tako, da grem na spreminjanje statusa DN in ga spremenim v I-rezervirano. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Kakšen status pa ima DN, za katerega bi radi naredili rezervacijo? Izgleda, da mora biti P-Planirano ali O-Odprt. Poskusite pa tudi narediti rezervacijo na Pripravi dela DN na zavihku materiali, kjer lahko enostavno vpišete količino rezervacije v polje R.Količina ali pa urejate rezevacijo preko desnega klika. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Status je O-Odprt. Sem poizkusil z desnim klikom in deluje. Bom uporabil to možnost.<br><br>
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.