Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavil
#1 Objavljeno : 22 May 2009 12:17:09(UTC)
HD_prijavil

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 20/07/2012(UTC)
Objave: 0

Zanima me ali zadeva deluje? Šel sem namreč po navodilih in mi nikakor ni uspelo, da bi rezerviral material za delovni nalog.<br><br>
HD_odgovoril
#2 Objavljeno : 22 May 2009 12:17:09(UTC)
HD_odgovoril

Do sedaj nismo imeli prijav, da trde rezervacije ne bi delovale.<br><br>Vam javlja kakšno napako? So polja za trde rezervacije vidna? Se med statusi DN pojavi status I-Rezeviran.<br><br>Kje oziroma kako pa poskušate narediti rezervacije? <br>
HD_odgovoril
#3 Objavljeno : 22 May 2009 12:17:09(UTC)
HD_odgovoril

<br>V administratorski konzoli imam pod blago nastavljeno ¨Trde rezervacije delovnih nalogov¨. Polja za trde rezervacije ne vidim. Med statusi pa je status I viden, tudi, ko grem na spreminjanje mi ga pravilno postavi na I-rezervirano, zaloge pa ne rezervira.<br><br>Naredim tako, da grem na spreminjanje statusa DN in ga spremenim v I-rezervirano. <br>
HD_odgovoril
#4 Objavljeno : 22 May 2009 12:17:09(UTC)
HD_odgovoril

<br>Kakšen status pa ima DN, za katerega bi radi naredili rezervacijo? Izgleda, da mora biti P-Planirano ali O-Odprt. Poskusite pa tudi narediti rezervacijo na Pripravi dela DN na zavihku materiali, kjer lahko enostavno vpišete količino rezervacije v polje R.Količina ali pa urejate rezevacijo preko desnega klika. <br>
HD_odgovoril
#5 Objavljeno : 22 May 2009 12:17:09(UTC)
HD_odgovoril

<br>Status je O-Odprt. Sem poizkusil z desnim klikom in deluje. Bom uporabil to možnost.<br><br>
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,438 sekunde.