Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
M4 in napake na ZPIZ-u
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Danes sem testno uvozila M4 na ZPIZ in mi je pri delavcih, ki niso bili zaposleni celo leto javilo napake in me ni spustilo dalje.
|
|
|
|
|
To je samo opozorilo, ki se vedno pojavi v primeru, če je delavec opravil manj ur kot je letni sklad ur zavezanca. To opozorilo lahko ignorirate tako, da kliknete na gumb »Uvozi v paket kljub opozorilom«. <br>Takšen je bil tudi odgovor podpore za M4 katerega mail posredujem še v priponki.<br><br>Lp<br><br>
|
|
|
|
|
<br>Podobno vprašenje za ročni vnos podatkov imaš tudi v ZPIZ-ovi aplikaciji pod Pogosta vprašanja (https://m4.zpiz.si/m4/pomoc-second.faces) kjer glej vprašanje 14. Ker za vstop v aplikacijo potrebuješ certifikat ti dodajem še vprašanje in odgovor.<br><br>14. Pri vnosu podatkov v obrazec želim vpisati podatke za delavca, ki je delal manj kot 8 ur na dan oz. ni delal celo leto. Takrat se mi pojavi opozorilo, da je seštevek ur napačen!<br>V tem primeru je potrebno opozorilo potrditi tako, da v bel kvadrat ki se nahaja pred opozorilom ustvarite kljukico in potem ponovno potrdite obrazec. To opozorilo je zato, da je uporabnik seznanjen s tem, da seštevek vpisanih ur ni enak letnemu skladu ur iz polja 7. Gre torej za opozorilo in ne za napako. <br>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usersite