Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavil
#1 Objavljeno : 22 May 2009 14:54:10(UTC)
HD_prijavil

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 20/07/2012(UTC)
Objave: 0

Danes sem testno uvozila M4 na ZPIZ in mi je pri delavcih, ki niso bili zaposleni celo leto javilo napake in me ni spustilo dalje.
HD_odgovoril
#2 Objavljeno : 22 May 2009 14:54:10(UTC)
HD_odgovoril

To je samo opozorilo, ki se vedno pojavi v primeru, če je delavec opravil manj ur kot je letni sklad ur zavezanca. To opozorilo lahko ignorirate tako, da kliknete na gumb »Uvozi v paket kljub opozorilom«. <br>Takšen je bil tudi odgovor podpore za M4 katerega mail posredujem še v priponki.<br><br>Lp<br><br>
HD_odgovoril
#3 Objavljeno : 22 May 2009 14:54:10(UTC)
HD_odgovoril

<br>Podobno vprašenje za ročni vnos podatkov imaš tudi v ZPIZ-ovi aplikaciji pod Pogosta vprašanja (https://m4.zpiz.si/m4/pomoc-second.faces) kjer glej vprašanje 14. Ker za vstop v aplikacijo potrebuješ certifikat ti dodajem še vprašanje in odgovor.<br><br>14. Pri vnosu podatkov v obrazec želim vpisati podatke za delavca, ki je delal manj kot 8 ur na dan oz. ni delal celo leto. Takrat se mi pojavi opozorilo, da je seštevek ur napačen!<br>V tem primeru je potrebno opozorilo potrditi tako, da v bel kvadrat ki se nahaja pred opozorilom ustvarite kljukico in potem ponovno potrdite obrazec. To opozorilo je zato, da je uporabnik seznanjen s tem, da seštevek vpisanih ur ni enak letnemu skladu ur iz polja 7. Gre torej za opozorilo in ne za napako. <br>
HD_odgovoril
#4 Objavljeno : 22 May 2009 14:54:10(UTC)
HD_odgovoril

<br>
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,416 sekunde.