Форум

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
HD_prijavil
#1 Posted: : 03 June 2009 15:30:00(UTC)
HD_prijavil

Rank: Newbie

You have been a member since:: 20/07/2012(UTC)

Živjo !<br><br>Imam stranko, ki že od junija ni plačevala nobenih prispevkov in zato se jim je davčna vsedla na račun. Se pravi, da jim dol pobere vsak priliv pa če je to samo npr. 50 eurov. Banka in naprej davčna seveda tega ne razdeli procentualno med 100 zaposlenih ampak najprej zapira eno vrsto prispevkov in potem to isto vrsto prispevkov za naslednji mesec in, ko bo zaprla to vrsto prispevka bo začela zapirati drugo vrsto prispevka spet v juniju, juliju,...Za vsako spremembo pa mora podjetje oddati nov REK ( lahko bo več kot 200 rekov ???? ). Ne vem kako naj to izvedemo v programu mi lahko svetujete. Lahko bi za vsak priliv popravili xml datoteko kar se tiče skupnega reka samo ne vem kako bi popravljali i-reke pa tudi če bi popravljali samo xml datoteke potem ne bi bilo prav v M4,.. Če bi šlo za procentualno pokrivanje bi bilo ok, samo za zneskovno, ki ni porazdeljeno po prispevkih ?!?! Mi lahko daste kakšen nasvet ?<br><br>Hvala in lep pozdrav, Mojca
HD_odgovoril
#2 Posted: : 03 June 2009 15:30:00(UTC)
HD_odgovoril

Problem je, ker DURS ni predvidel takšnega plačevanja prispevkov zaradi česar tega PA ne omogoča. Edina rešitev je ročni vnos oz. popravki iREK-ov pri prispevkih in sicer tako, da najprej naredite Original brez plačila prispevkov ter nato Delna plačila na katerih potem pri iREK-ih popravljate samo prispevke. <br>
HD_odgovoril
#3 Posted: : 03 June 2009 15:30:00(UTC)
HD_odgovoril

<br>Po kakšnem ključu pa naj pri i-rekih popravljamo prispevke ? Procentualno po osebah je malce nemogoče pri 100-tih zaposlenih. Torej po zaporednih i-rekih ?<br>Lp, Mojca <br>
HD_odgovoril
#4 Posted: : 03 June 2009 15:30:00(UTC)
HD_odgovoril

<br>Ročno po zaporednih REK-ih drugače žal ne gre. <br>
HD_odgovoril
#5 Posted: : 03 June 2009 15:30:00(UTC)
HD_odgovoril

<br>Največ kar je v dani situaciji mogoče.<br>Hvala in lp, Mojca 
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)