Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavil
#1 Objavljeno : 03 June 2009 15:48:56(UTC)
HD_prijavil

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 20/07/2012(UTC)
Objave: 0

Pozdravljeni !<br><br>Če ima več zaposlenih enak sklic npr. telefon ( internega pomena ) na virman sklica ne potegne ampak pusti prazno. Če ima samo en zaposlen sklic telefon pa ga potegne na virman. Zakaj prihaja do tega ? Stranka zahteva, da ji takšen sklic polni na virman, ker ta denar dobi nazaj na račun in, ker ima več podobnih sklicev ne ve za kaj je kateri znesek.<br><br>Hvala in LP,<br><br>Mojca
HD_odgovoril
#2 Objavljeno : 03 June 2009 15:48:56(UTC)
HD_odgovoril

Mi prosim napišete malo več za kakšen primer gre (kakšen sklic za telefon)? Ali so to virmani za izplačilo plač ali kaj drugega? Hvala <br>
HD_odgovoril
#3 Objavljeno : 03 June 2009 15:48:56(UTC)
HD_odgovoril

<br>Gre za plače in nekateri, ki radi komplicirajo si izpisujejo virmane. Delavcem trgajo za stvari, ki jih nakazujejo sebi ( telefon, mobitel,...), ko pa dobijo izpisek bi radi po sklicih na sprintanih virmanih hitreje ugotovili kateri znesek je od česa. To so navajeni iz prejšnjih programov in se jih ne da odvadit.<br><br>LP, Mojca <br>
HD_odgovoril
#4 Objavljeno : 03 June 2009 15:48:56(UTC)
HD_odgovoril

<br>Sem testirala, res izpisuje prazen sklic, v 55 bo delovalo ok, v 50 v kolikor plačujete na ta račun vedno samo npr. TELEFON sklic napišete v panel računi v šif.subjektov in bodo virmani ok. Delovanja v 50 ne bomo spreminjali, ker se izdelujejo na verziji samo še zakonske spremembe. Hvala. <br>
HD_odgovoril
#5 Objavljeno : 03 June 2009 15:48:56(UTC)
HD_odgovoril

<br>Hvala.<br>LP, Mojca 
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,458 sekunde.