Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Pozdravljeni !<br><br>Če ima več zaposlenih enak sklic npr. telefon ( internega pomena ) na virman sklica ne potegne ampak pusti prazno. Če ima samo en zaposlen sklic telefon pa ga potegne na virman. Zakaj prihaja do tega ? Stranka zahteva, da ji takšen sklic polni na virman, ker ta denar dobi nazaj na račun in, ker ima več podobnih sklicev ne ve za kaj je kateri znesek.<br><br>Hvala in LP,<br><br>Mojca
|
|
|
|
|
Mi prosim napišete malo več za kakšen primer gre (kakšen sklic za telefon)? Ali so to virmani za izplačilo plač ali kaj drugega? Hvala <br>
|
|
|
|
|
<br>Gre za plače in nekateri, ki radi komplicirajo si izpisujejo virmane. Delavcem trgajo za stvari, ki jih nakazujejo sebi ( telefon, mobitel,...), ko pa dobijo izpisek bi radi po sklicih na sprintanih virmanih hitreje ugotovili kateri znesek je od česa. To so navajeni iz prejšnjih programov in se jih ne da odvadit.<br><br>LP, Mojca <br>
|
|
|
|
|
<br>Sem testirala, res izpisuje prazen sklic, v 55 bo delovalo ok, v 50 v kolikor plačujete na ta račun vedno samo npr. TELEFON sklic napišete v panel računi v šif.subjektov in bodo virmani ok. Delovanja v 50 ne bomo spreminjali, ker se izdelujejo na verziji samo še zakonske spremembe. Hvala. <br>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija