Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Opomba na dokumentu - slaba pisava
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 12/02/2015(UTC) Objave: 5
|
Pozdravljeni,
Zanima me ali je kakšna nastavitev ali je po defaultu opomba na dokumenti malo zamegljena ko se dokument sprinta ali izvozi v .pdf format? Ko izstavimo račun in pod opomba na dokumentu npr. napišemo tracking number, račun izvozimo v .pdf, je besedilo zelo popačeno, poleg tega se besedila ne da v .pdf-ju označiti in kopirati, tako kot se da ostale stvari...?
Hvala
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 151
|
Jaz nisem še uspel optimizirati tega dela izpisa. Lahko pa povem, da ima tudi DL lastne izpise take zmazke, da je joj... torej dvomim, da je kaj takega vgrajenega v pdf kreator, ki tekste ne spremeni v slike (zato ne morete izbrat teksta). |
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 24/01/2011(UTC) Objave: 46
|
Izpisi so pri naših strankah povsod OK.
Morda imate kak čuden PDF writer.
Nam naredi OK.
Morda imate kje sliko, kjer bi bil lahko tekst.
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: RAM1024  Izpisi so pri naših strankah povsod OK.
Morda imate kak čuden PDF writer.
Nam naredi OK.
Morda imate kje sliko, kjer bi bil lahko tekst. Kaj naj bi to pomenilo: "Morda imate kak čuden PDF writer." O čem vi govorite? |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
|
elvis vklopi si Print optimized in bos imel lep izpis(edino file bo malo večji :)) |
|
|
|
|
|
|
|
Ja vem. Ampak konkretna razlika je 190Kb vs 2Mb. Že 200Kb dokument se mi zdi velik, da pa bi strankam polnili mailboxe z mega datotekami pa ni ravno pametno, ne zdi se mi niti vljudno. (čeprav ravno mi prodajamo SSDje in NAS HDDje :)) |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 29/02/2012(UTC) Objave: 110  Zahvale: 1 krat
|
Originally Posted by: dejan  elvis vklopi si Print optimized in bos imel lep izpis(edino file bo malo večji :)) Joj joj joj Dejan ne ustvarjaj zmede. Kje si ti videl, da če ti nekdo pošlje ponudbo, da ti jo pošlje veliko 5Mb, skoraj tako kot da imaš doma Leykam tiskarno, da si boš jo natisnil v HD resonulciji :) Poanta je v FastReport gradnikih. Pravzaprav dveh. Rich text editor in navadnem Lable Editorjem. Še uporabiš slednjega, se ob konverziji dokumenta v PDF tekst presne kot "lep" TXT in ne kot slika. Prav tako je zanimiva naslednja tema in sicer https://helpx.adobe.com/...bat/using/pdf-fonts.htmlTa preskočim bistvo je trik uporabljat take fonte na izpisih, ki so prisotni na vseh Win X, Linux, MacOs, Android napravah. lp, Gregor |
Softeh d.o.o. www.softeh.si T: +386 (0)2 421 56 70 | F: +386 (0)2 421 56 71 |
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 29/02/2012(UTC) Objave: 110  Zahvale: 1 krat
|
Originally Posted by: elvis  Ja vem. Ampak konkretna razlika je 190Kb vs 2Mb. Že 200Kb dokument se mi zdi velik, da pa bi strankam polnili mailboxe z mega datotekami pa ni ravno pametno, ne zdi se mi niti vljudno. (čeprav ravno mi prodajamo SSDje in NAS HDDje :)) Viva la revolucion. SSD to every home! :) lp, G. |
Softeh d.o.o. www.softeh.si T: +386 (0)2 421 56 70 | F: +386 (0)2 421 56 71 |
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»