Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Solidarnostna pomoč
Rank: Member
You have been a member since:: 13/01/2014(UTC) Posts: 22
|
Pri plači bom delavcu vključila tudi znesek solidarnostne pomoči, ko pa sem poskusno hotela poslati REK na FURS, mi javlja kritično vsebinsko napako, da "znesek polja 015 presega dopustno mejo odstopanja od vrednosti ...," to pomeni, neto izplačilo pod 015 je večji za teh 200 eur solid.pomoči, kar bi bilo po formuli same plače iz brata v neto. Če pa naredim solid.pomoč kot samostojno izplačilo pa mi tudi javlja kritično vsebinsko napako, in sicer, da mora biti v REK-u izpolnjeno polje 111 - drugi dohodki iz del.razmerja (razen regresa), od katerih se izračunava davčni odtegljaj. Davčnega odtgljaja pri tem znesku solid. pomoči pa naj ne bi bilo. Katera od nastavitev pri vrsti zaslužka ni v redu, vse sem pregledala, mi lahko kdo da link, kakšne označbe naj bi bile. l.p. Cvetka
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 10/12/2013(UTC) Posts: 52
|
Nastavitev na vrsti zaslužka:
Tip zaslužka: U-Drugi dohodki iz delovnega razmerja
iREK: B12 Solidarnostne pomoči
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 03/10/2013(UTC) Posts: 105
|
Pozdravljeni, predlagam, da si ogledate spodnja navodila in vsa tri podpoglavja: https://usersite.datalab...ault.aspx?htmlid=1004069Lep vikend, Jasmina
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 13/01/2014(UTC) Posts: 22
|
Hvala, razna navodila sem prej že vsa prebrala, toda zadevo sem le rešila, vendar kot samomostojno izplačilo, s tem da sem morala najti in popraviti nekatere nastavitve, ki niso bile pravilne. Pri sočasnem izplačilu pri plači pa mi ni uspelo razvozlati. l.p. Cvetka Edited by user 17 July 2017 06:41:01(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Solidarnostna pomoč
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,511 seconds.