Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Program
»
Pošiljanje mailov iz pantheona
Rank: Advanced Member
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Pozdravljeni, ob zadnji nadgradnji strežnikov, kjer gostujemo je ponudnik ugasnil protokol TLS1.0 in nadgradil na verzije 1.2 oz 1.3. In sedaj imamo problem, ker nam noče več pošiljati ponudb, računov itd direktno iz Pantheona. Prosim za informacijo ali Datalab planira to urediti? ker shranjevanje na disk in nato pripenjanje je zelo zamudno Zanimivo je da še označiš port 587 in non SSL mi javi uspešno povezano, ko pa dejansko začnem pošiljati preko dokumentov mi javi napako. Če želiš pa preko SSL pa itak ne gre skozi niti pri nastavitvah. lp Martin File Attachment(s):  mail-nastavitve-napaka.PNG (46kb) downloaded 16 time(s). mail-nastavitve.PNG (17kb) downloaded 19 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
Joined: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Meni na zadnji verziji dela bp. Tudi preko SSL |
|
|
|
|
|
|
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
katero verzijo pa misliš? Pantheona ali TLS-ja? katero verzijo pantheona pa uporabljaš?
lp Martin
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
Joined: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Probaj nastavit na SSL/TLS: SSL/TSL in uporabi pop3 usera in geslo |
|
|
|
|
|
|
|
vse to smo že probali in nič ni delovalo. Sem pa testiral tudi preko gmail.računa in tudi ata google mi je blokiral dostop do gmaila za Pantheon. trenutno imam verzijo Pantheona 10.0.14.10. če nadgradim bi pomagalo? prilagam še opozorilo googla File Attachment(s):  gmail opozorilo.PNG (30kb) downloaded 8 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
ok, sedaj sem testiral z izklopom varnostnih nastavitev in je začelo delovati. Zdej me pa res zanima zakaj te varnostne politike Datalab ne uredi? ker očitno deluje poštni odjemalec v Pantheonu na neki stari tehnologiji, ki bi morala biti posodobljena, da tovrstnih težav ne bi bilo. Nekateri pač malo več polagamo na zaščito, očitno datalabu to ni v interesu...
|
|
|
|
|
|
|
v bistvu ni začelo delati, ker dobim samo povratni mail ko pošljemo preko gmail računa. Preko službenih mailov še vedno ne dela. Na mail strežniku pa imamo izključen protokol TLS 1.0 in deluje samo TLS 1.2 zaradi SSL certifikatov.
lp martin
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Program
»
Pošiljanje mailov iz pantheona
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.467 seconds.