Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
Facct
#1 Objavljeno : 02 February 2021 21:38:44(UTC)
Facct

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 18/06/2014(UTC)
Objave: 9

Kad odradim postupak unosa uvoznih dokumenata kako je u posljednjem (video) uputstvu receno i izvezem u csv file dobijem uredan csv file ako je u pitanju 1 stavka na uvoznoj fakturi, a ako je u pitanju vise stavki nije u redu - iznos usaglasavanja i iznos sa PDV-om kod JCI stavke u csv fileu nije ok, ovo je jos vise izrazeno ako imam vise artikala sa razlicitim carinskim tarifama...
Mozda ja negdje grijesim ali mi nije jasno kako je uredan csv gdje je 1 artikal...
U pitanju je posljednja verzija PA... ako ima neko da je radio csv file za uvoz sa vise carinskih tarifa samo da potvrdi dali mu je uredan csv i u cemu je specificnost u odnosu na slucaj sa 1 stavkom na fakturi tj JCI?
bajramovica
#2 Objavljeno : 10 February 2021 11:26:25(UTC)
bajramovica

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 16/12/2018(UTC)
Objave: 1

Imamo takvu situaciju kod više klijenata, različite carinske tarife, red za usaglašavanje donosi iznose koji se ni na koji način ne mogu povezati (desetine hiljada razlike).
melisasmajic
#3 Objavljeno : 11 February 2021 12:36:37(UTC)
melisasmajic

Stopnja: Advanced Member

Pridružen(a): 21/12/2011(UTC)
Objave: 82

Poštovani,

svakodnevno radimo na otklanjanju grešaka koje smo uočili do sada.
U ponedjeljak imamo u planu izdati patch koji bi riješio red sa usklađivanjem osnovica kod Uvoza.

Nažalost, došlo je i do promjene excel tabela na stranici UINO, tako da i te izmjene moramo uvažiti.
Ukoliko ste zainteresirani, možete slati backup Vaših baza na melisa.alisa@datalab.ba kako bih mogla provjeriti što više primjera na patch verziji koju spremamo za sve korisnike.

Hvala na interesovanju i javljanju,

Lijep pozdrav,
Melisa
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,417 sekunde.