Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
Prodaja storitev EU
Rank: PA User
You have been a member since:: 15/02/2010(UTC) Posts: 1
|
Na računu za storitev v Španijo je vrsta prodaje: Izvoz-EU, tarifna št.davka S0. Ta znesek bi moral biti v KIR v stolpcu 12 - Dobave v države članice EU in na obrazcu DDV-O v vrstici 11a, vendar ga ne prikaže. Pravilno ga upošteva samo v Rekapitulacijskem poročilu pod št. 27. Imate enake težave ali je pri meni kaj narobe? Prosim za pomoč!
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 18/01/2010(UTC) Posts: 6
|
bnada wrote:Na računu za storitev v Španijo je vrsta prodaje: Izvoz-EU, tarifna št.davka S0. Ta znesek bi moral biti v KIR v stolpcu 12 - Dobave v države članice EU in na obrazcu DDV-O v vrstici 11a, vendar ga ne prikaže. Pravilno ga upošteva samo v Rekapitulacijskem poročilu pod št. 27. Imate enake težave ali je pri meni kaj narobe? Prosim za pomoč!
Imam podoben problem, toda pri obrnjeni davčni obveznosti. Meni prav vpiše v obrazec DDV-O, ne izpiše pa rekapitulacije. Kot sem že napisala v topiku DDV poročilo o dobavahČe najdete rešitev, bi prosila če jo lahko posredujete tukaj ali pa v mojem topiku.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 18/01/2010(UTC) Posts: 6
|
bnada wrote:Na računu za storitev v Španijo je vrsta prodaje: Izvoz-EU, tarifna št.davka S0. Ta znesek bi moral biti v KIR v stolpcu 12 - Dobave v države članice EU in na obrazcu DDV-O v vrstici 11a, vendar ga ne prikaže. Pravilno ga upošteva samo v Rekapitulacijskem poročilu pod št. 27. Imate enake težave ali je pri meni kaj narobe? Prosim za pomoč!
Ravnokar sem nadgradila na bilt 554530. izpis obrnjene davčne obveznosti, ki prej ni delal, dela v tem biltu pravilno. Mogoče je popravljen tudi izpis za izvoz
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
regular jaz kot zadnjega vidim 554540 od danes. |
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 19/02/2010(UTC) Posts: 99
|
Včeraj sem nadgradila na 5545.40 pa dobave storitve v EU ne "potegne" ne v KIR ne v Rekapitulacijso poročilo. Nastavljeno imam tako kot bnada. Kako ste nastavili parametre? Hvala.
|
|
|
|
|
|
Rank: DL Partner
You have been a member since:: 17/08/2009(UTC) Posts: 57
|
Tarifna št.: SI, v seznamu TŠ pa pokljukana naslednja polja: DDV se obračuna, DDV se prikaže (s temle pade v knjigo izdanih računov) in Oprostitve v izvozu (s temle pa pade v DDV-O obrazec. Vsaj pri meni. Lp Jana
|
|
|
|
|
|
|
Hvala. Sedaj mi tudi prav naredil RP-O.
Imam pa še dve težavi: - v KIR imam prejete fakture, tipa mobitel,...Ali je tudi kriva tarifna št.? - v Poročilu o dobavah imam vse zavezance G0, S2,...
lp,
|
|
|
|
|
|
|
Sem odpravila tudi ti dve težavi.
In ker je vse v tarfnih številkah, bi prosila, če obstaja tabela, kjer so navedene vse veljavne tarifne številke.
Hvala in lep dan,
BFP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
DDV
»
Prodaja storitev EU
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,481 seconds.