Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Obračuni
»
Izpis odprtih postavk/kontokartic po znesku...
Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Posts: 0 Location: N/A
|
Na panelu Denar - Obračun - Odprte postavke/Izpis kontokartice, bi bilo možno dadati pogoj oz. funkcijo, kjer bi določili, da nam da izpis po zneskih (_od_do_)? Lahko se zgodi, da namreč neko fakturo vnesemo pod napačen subjekt in je tak dokument težko najti. Sploh, če nas dobavitelj kliče glede neplačanih faktur, pove znesek in na ta način bi dokument lažje našli. Izboljšava predlagana tudi s stani uporabnikov.<br>Prav tako bi bilo zaželjeno, da bi odprte postavke lahko izpisovali po datumu valute oz. po datumih zapadlosti. "V sili" najprej kličemo subjekte, ki imajo največ zapadlih terjatev/obveznosti. <br><br>Lp,<br>Rozi
|
|
|
|
|
Zdravo, <br>mogoče bilahko v tem primeru prišel prav Pregled knjižb? Vneseš npr. konto in ostale parametre, ki jih želiš in klikneš Filter. Na zavihku Pregled poziciji pa samo vklopiš filter na polju Debet ali Kredit ter izbereš zneske, ki jih želiš prikazati. (priponka Filter1)<br><br>Lahko pa na filtru izbereš opcijo Custom in vpišeš karkoli želiš - od nekega zneska do drugega, lahko vpišeš točno določen znesek, znesek, ki je večji od določenega zneska.... možnosti je veliko. (na priponki Filter¨)<br><br>Prosim poglej, mogče ti lahk od tega pride prav. <br>LP, M <br>
|
|
|
|
|
<br>Maja, <br>priponke ni oz.je jaz ne vidim... Prosim, če lahko preveriš zakaj in mi pošlješ še enkrat.<br><br>Sem pa nekako razumela na kakšen način si mi želela pomagati in preverila funkcionalnost. Vse lepo in prav, funkcije odlične, uporabne zelo... vendar kako naj jaz nekomu, ki nima pojma o angleščini razložim kaj pomenijo izrazi` Veliko je takih ¨preprostih¨ uporabnikov, ki jim ta jezik ne bo všeč. Glede na to, da smo na slovenskem trgu, uporabniki govorijo slovensko, bi se dalo tudu PA prilagoditi temu oz. pride v poštev slovenščina?<br><br>Lp,<br>Rozi <br>
|
|
|
|
|
<br>Maja na dopustu.<br>Opomba 20401 - bo dodala ta filter_builder na desno miško in ga poslovenila. Bo tako v redu? <br>
|
|
|
|
|
<br>Ja, Adrijana, bo vredu. Hvala.<br><br>Lp,<br>Rozi <br>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Obračuni
»
Izpis odprtih postavk/kontokartic po znesku...
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,617 seconds.