Adăugarea unei obligații de muncă

Utilizarea funcției Adaugă/șterge obligație de muncă în Asistenți, poți adăuga rapid și ușor obligații de muncă pentru cazurile în care obligațiile de muncă nu au fost introduse în Înregistrările mele folosind butoanele din antetul Înregistrărilor mele, de exemplu, unde lipsesc înregistrările pentru zilele anterioare.
Această capitol arată cum să introduci o obligație de muncă pentru un angajat.
 |
SUMARUL CAZULUI
Persoana responsabilă dorește să introducă o ieșire privată în timpul muncii pentru controlul medical anual pentru ziua precedentă, 29 martie 2023. Acest lucru se face folosind funcția Asistenți după cum urmează:
- Deschiderea ferestrei Înregistrările mele
- Făcând clic pe butonul Asistenți
- Adăugarea unei obligații de muncă
|
1. Deschiderea ferestrei Înregistrările mele
Persoana responsabilă dorește să introducă o ieșire privată în timpul orelor de muncă pentru o dată anterioară prin funcția Asistenți în Înregistrările mele.
Pentru a face acest lucru, persoana responsabilă selectează modulul Personal și submodulul Înregistrări de muncă dintre meniul principal.
Se deschide o fereastră pe tab-ul Înregistrările mele .
2. Făcând clic pe butonul Asistenți
Pentru a introduce obligația de muncă dorită, persoana responsabilă face clic pe butonul Asistenți în linia de comandă.
Din lista derulantă, persoana responsabilă selectează Adaugă/șterge obligație de muncă.

Aceasta deschide o fereastră pop-up în care persoana responsabilă introduce detaliile obligației de muncă.
3. Adăugarea unei obligații de muncă
Câmpul Angajat este completat automat cu utilizatorul conectat în prezent, în acest caz Dan Director.
Din lista derulantă, persoana responsabilă selectează Tipul de obligație, în acest caz Ieșire privată.
 |
SUGESTIE
Lista obligațiilor de muncă poate fi definită și personalizată în meniul Setări | Înregistrări de muncă | Obligații de muncă.
|
Această informație va fi afișată în lista înregistrărilor de muncă din tab-ul Înregistrările mele.
Următorul pas, persoana responsabilă introduce ora și data. Pe 29 martie 2023, persoana responsabilă a părăsit locul de muncă la 10:00 pentru examenul medical anual, care este specificat în câmpul Început.
Persoana responsabilă s-a întors la 12:00, ceea ce este specificat în câmpul Final.
 |
SUGESTIE
În câmpul Departament, poți selecta un departament dacă angajatul a efectuat o anumită obligație de muncă pentru un departament diferit de departamentul său principal de muncă și dacă acest lucru trebuie înregistrat în scopul pregătirii salariului în PANTHEON.
|
În cele din urmă, persoana responsabilă introduce manual un Notă: Programare la doctor.

Obligația de muncă introdusă este salvată făcând clic pe butonul Adaugă.
Înregistrarea apare în lista înregistrărilor de muncă, așa cum este arătat în imaginea de mai jos.