Konfirmimi i një fakture (rast përdorimi)

Pas marrjes së një fakture në ardhje, personi përgjegjës zakonisht e drejton atë te një ose më shumë nga miratuesit përgjegjës për konfirmimin e fakturës. Jo shumë kohë më parë, ishte sekretari që zakonisht ecte rreth kompanisë për të marrë konfirmimin dhe nënshkrimin e fakturës. Sot, megjithatë, ky proces kontrollohet automatikisht nga dokumenti eWorkflow Confirm.
më poshtë është një rast përdorimi i konfirmimit të një fakture me ndihmën e eWorkflow të mësipërm.
 |
KËSHILLË
Për që eWorkflow të funksionojë siç duhet, disa cilësime eWorkflow duhet të përcaktohen paraprakisht.
Përcaktimi i këtyre cilësimeve eWorkflow është një proces një herë. Nëse e keni bërë tashmë këtë, mund ta kaloni këtë hap. |
 |
KËSHILLË
Për të drejtuar një fakturë te menaxhmenti për konfirmim, ju së pari duhet ta importoni fakturën në Dokumentacion. Për më shumë informacion mbi procesin e importit, shihni kapitullin eExchange – Marrja ose importimi.
|
Në formën e Dokumenteve , personi përgjegjës përdor fushën e kërkimit për të gjetur fakturën që do të dërgohet te personi përgjegjës për konfirmim.
Kjo bëhet duke përdorur eWorkflow Konfirmo dokumentin.
Në shiritin e veglave, personi përgjegjës klikoni në
(Import/Export të dhënave) butonin dhe zgjedh eWorkflow Konfirmo dokumentin nga menuja e rënë.

Dokumenti PANTHEON eWorkflow Confirm fillon të ekzekutohet.
Pas fillimit të eWorkflow, faktura me detyrën e krijuar për konfirmim shfaqet në ekranin e personit përgjegjës në Departamentin e Administratës.
Detyra kërkon që personi përgjegjës të Konfirmojë, Refuzojë ose Konfirmojë dhe drejtojë faturën.

Në këtë rast, faktura do të konfirmohet dhe do të drejtohet te drejtori, sepse miratimi i drejtorit është gjithashtu i nevojshëm.
Për këtë qëllim, personi përgjegjës shkruan një shënim për drejtorin në komentin e detyrës dhe drejton detyrën te drejtori duke klikuar në Konfirmo dhe drejto butonin.

Kjo hap dritaren Zgjidh personin për konfirmim.
Personi përgjegjës zgjedh Daniel Drejtor si personin e ardhshëm përgjegjës për konfirmimin e fakturës dhe shkruan një mesazh në dritare.

Personi përgjegjës në Departamentin e Administratës klikoni në Finish butonin për të drejtuar konfirmimin e fakturës te drejtori.
Kur hyn në program, drejtori vëren në butonin e Detyrave se një detyrë e re është në pritje.
Drejtori hap detyrën duke e klikuar dy herë ose duke zgjedhur Ekzekuto butonin.

Detyra kërkon që drejtori të Konfirmojë, Refuzojë ose Konfirmojë dhe drejtojë faturën.
Në këtë rast, drejtori kontrollon dhe konfirmon fakturën.
Në të njëjtën kohë, drejtori shkruan një mesazh për Departamentin e Kontabilitetit në komentin e detyrës dhe konfirmon fakturën duke klikuar në Konfirmo butonin.

Duke ndryshuar statusin e fakturës në Dokumentacion në Përfunduar, hapi i fundit i eWorkflow përfundon.

Për fakturat me statusin Përfunduar, Departamenti i Kontabilitetit tani mund të krijojë dokumente PANTHEON dhe t'i postojë ato.