Rank: Datalab
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Zdravo,
imam problem koga sakam da izbrisam odreden rabotnik koj sto mi e povrzan vo odreden raboten nalog preku vnes na izvrsena rabota, znaci vo rabotnite nalozi vo povrzani dokumenti mozam da vidam vo gorniot del koi dokumenti mi se kreirani a vo dolniot koi rabotnici gi imam povrzano, e sega koga sakam da izbrisam samo eden rabotnik koga vleguvam vo dokumentot i koga ke kliknam na seriski broj za da vidam na koja stavka se naoga rabotnikot nema nisto i kako da ne e povrzana stavkata na operacijata so rabotnik i koga ke ispadnam mi go brise vremeto potroseno.Vo prilog ti pustam sliki za da bidam pojasen. Ve molam proverete go ova i vratete mi informacija bidejci ova e golem problem, za edna izmena na rabotnik moram da go brisam kompletniot dokument zatoa sto neznam na koja pozicija mi e toj rabotnik.
pozdrav
|
|
|
|
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
|
|
|
|
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Zdravo,
rabotniot se brize vo formata kade gledas koi ti se povrzanite dokumenti. Vo dolniot del gi gledas stavkite koi se rabotnici rabotele i kolku vreme. So CTRL + DEL brises stavka i taa avtomatski se brise vo rabotniot nalog. Nema potreba da vleguvas vo dokumentot posebno. Pozdrav
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,415 seconds.