• Упатства

  Упатства за употреба на програмот PANTHEON, практични примери и слики

  Повеќе

 • Видео галерија

  Видео упатства, новости во програмот, снимки од предавања, курсеви и конференции

  Повеќе

 • Форум

  Размена на искуства помеѓу корисниците, меѓусебна помош и комуникација

  Повеќе

 • Бизнис енциклопедија

  Збир на корисни информации од различни бизнис области

  Повеќе

новости »

Повеќе од 65.000 корисници на PANTHEON не избраа нас

19. 4. 2021 – PANTHEON™Marija Nikolovska   0

Повеќе од 65.000 корисници на PANTHEON не избраа нас

На 16.04.2021 го активиравме 65.000 корисник на деловната програма PANTHEON. Помина една година од објавувањето на нашиот 60.000 корисник. PANTHEON заедницата на корисници на деловната програма е една од најсилните заедници во регионот.

Барање за надградба на локалните сервери

25. 3. 2021 – PANTHEON™Marija Nikolovska   0

Барање за надградба на локалните сервери

Почитувани корисници на PANTHEON,

Како што Ве информиравме во ноември - со цел да се обезбеди поголема безбедност на корисничките податоци, кои Мајкрософт ги воведе со верзијата на SQL Server 2016, Ве известуваме дека ќе ги поддржуваме постарите верзии на Microsoft SQL Server 2012 и 2014 година само до 19.03.2021 година. Тогаш излегува PANTHEON, верзија 1002300, што повеќе нема да поддржува постари сервери!

За одличен старт на годината

27. 11. 2020 – PANTHEON™Marija Nikolovska   0

За одличен старт на годината

Завршувањето на годината е времето кое ги сумираме настаните од изминатата додина и ги планираме следните чекори. Исто како и за деловните активности. Затоа, ние им нудиме на компаниите исклучителни понуди за дигитализација на бизнисот.

Во март 2021 година, ќе ставиме крај на поддршката за Microsoft SQL Server 2012 и 2014!

6. 11. 2020 – PANTHEON™Marija Nikolovska   0

Во март 2021 година, ќе ставиме крај на поддршката за Microsoft SQL Server 2012 и 2014!

За да обезбедиме поголема безбедност на податоците на корисниците, што Microsoft го воведе со верзијата SQL Server 2016 и понови, би сакале да ве известиме дека постарите верзии на Microsoft SQL серверите 2012 и 2014 ќе ги поддржуваме само до 19 март 2021. 

Известување за сите корисници на PANTHEON - Нов POS

28. 9. 2020 – PANTHEON™Marija Nikolovska   0

Известување за сите корисници на PANTHEON - Нов POS

Почитувани корисници,

Како што Ве известивме пред извесно време, НОВИОТ POS производ повеќе не се развива во рамките на програмот PANTHEON, а со тоа и одделот за поддршка повеќе не ги нуди своите услуги за поддршка.


Votebox


Бизнис енциклопедија

Ново [ Павле Зимбаков ] Човечки Ресурси

ВИСТИНСКИТЕ ТИМОВИ ГИ ВОДАТ ВИСТИНСКИТЕ КОМПАНИИ!

Ново [ Павле Зимбаков ] Човечки Ресурси

МОТИВИРАН ВРАБОТЕН Е НАЈДОБАР ВРАБОТЕН!

Материјално

Издавање, прием, промена на цена, залихи, ДДВ

Кадри

Персоналн мапи, евиденција на присутност, плати

Финансии

Извештаи, анализи, планирање, контролни табли