Sinhronizacija
Sinhronizacija

Ovde vidimo listu svih dokumenata koje smo napravili dok smo bili u offline zoni.

Kada se vratimo u online zonu, možemo sinhronizovati dokumente sa hosting bazom podataka.
Kliknemo na dugme
i svi podaci će biti sinhronizovani.
 |
Upozorenje
Ako postoje podaci u sinhronizaciji, aplikacija NE SME biti obrisana, osim uz odobrenje tima za podršku.
Aplikacija može biti obrisana, što može dovesti i do brisanja dokumenata koji još nisu sinhronizovani.
|