Sincronizare
Sincronizare

Aici vedem lista tuturor documentelor pe care le-am făcut, când am fost în zona offline.

Când revenim în zona online, putem sincroniza documentele cu baza de date găzduită.
Apăsăm butonul
și toate datele vor fi sincronizate.
 |
Atenție
Dacă există date prezente în sincronizare, aplicația NU TREBUIE ștearsă, decât cu aprobarea Echipei de Suport.
Aplicația poate fi ștearsă, ceea ce poate duce și la ștergerea documentelor care nu au fost încă sincronizate.
|