Sinkronizimi
Sinkronizimi

Këtu shohim listën e të gjitha dokumenteve që kemi bërë, kur ishim në zonën offline.

Kur kthehemi në zonën online, mund të sinkronizojmë dokumentet me bazën e të dhënave të hostimit.
Ne klikojmë në buton
dhe të gjitha të dhënat do të sinkronizohen.
 |
Paralajmërim
Nëse ka të dhëna të pranishme në sinkronizim, aplikacioni NUK DUHET të fshihet, përveç me miratimin e Ekipit të Mbështetjes.
Aplikacioni mund të fshihet, gjë që mund të rezultojë edhe në fshirjen e dokumenteve që ende nuk janë sinkronizuar.
|