Синхронизација
Синхронизација

Тука ја гледаме листата на сите документи што ги направивме, кога бевме во офлајн зона.

Кога ќе се вратиме во онлајн зона, можеме да ги синхронизираме документите со хостинг базата на податоци.
Кликнуваме на копчето
и сите податоци ќе бидат синхронизирани.
 |
Предупредување
Ако има присутни податоци во синхронизацијата, апликацијата НЕ СМЕЕ да се избрише, освен со одобрение од Тимот за поддршка.
Апликацијата може да се избрише, што може да резултира и со бришење на документи што сè уште не се синхронизирани.
|