Integrimi i Dokumentacionit me të gjitha veçoritë e PANTHEON

Dokumentacioni u integrua me të gjitha veçoritë e PANTHEON. Kjo ju mundëson të kërkoni dokumente më shpejt, t'i vizualizoni dhe të shtoni lidhje, metadata, skedarë, dhe regjistrin e bisedave që u krijua gjatë përpunimit të dokumenteve.
Dokumentet janë të disponueshme përmes formularit qendror Cilësimet | Dokumentacioni | Dokumentet ose përmes panelit të Dokumentacionit , ose skedës, në të gjitha format dhe dokumentet e PANTHEON.
Kjo veçori mundëson qasje në të gjitha informacionet e lidhura dhe dokumentin origjinal, kontratën, faturën, shënimin e dorëzimit, porosinë e blerjes dhe të tjera, dhe dokumenti fizik nuk është më i nevojshëm.

Personi përgjegjës dëshiron të kontrollojë të gjitha Kontratat e Punës të pranuara dhe të ruajtura në Dokumentacion.
Kjo bëhet duke hapur formularin qendror Dokumentet në Cilësimet | Dokumentacioni.
Duke kërkuar në klasifikiminpërkatës, personi përgjegjës gjen dokumentin e dëshiruar.
Dokumenti specifik, në këtë rast Kontrata e Punës, mund të shikohet me ndihmën e shikuesit të dokumenteve nëse është e nevojshme.

Menaxheri i shitjeve dëshiron të shikojë biznesin e një klienti deri më tani për qëllime të vlerësimit të klientit.
Personi përgjegjës hap regjistrin e Subjekteve dhe zgjedh panelin e Dokumentacionit për subjektin specifik.
Dokumentet janë të grupuara sipas Klasifikimeve.

Për të parë faturën e zgjedhur në detaje, personi përgjegjës zgjedh skedën Lidhjet dhe hap dokumentin në modulin e produktit të programit duke klikuar dy herë butonin Çelësi i Lidhjes. KËSHILLË

|
Për të shtuar lidhje dhe për të parë dhe hapur
- lidhjet e një dokumenti, shihni kapitullin Lidhjet e dokumenteve. Shihni videon -
- Shembull i integrimit të dokumentacionit në Komerciali/Shitjet (në sllovenisht). 3. Integrimi i Dokumentacionit – Burimet njerëzore
|
Metadata sipas kërkesave të punës së tyre. Në
planin e Klasifikimit , personi përgjegjës përcakton cilat metadata ose fusha janë të detyrueshme dhe kështu shmang të dhënat e futura në mënyrë të pamjaftueshme.Në këtë rast, zyrtari i burimeve njerëzore vendosi fusha shtesë për datën e përfundimit të kontratës, subjektin dhe klasifikimin.

Personi përgjegjës hap
Dosjen e personelit për një punonjës dhe zgjedh panelin e Dokumenteve . Në
skedën Metadata , personi përgjegjës mund të kontrollojë datën e përfundimit të kontratës pa kërkuar nëpër dokumentin. KËSHILLË

|
Për më shumë informacion rreth cilësimeve të fushave, për futjen e metadata në Klasifikim, futjen e metadata gjatë importimit të një dokumenti në Dokumentacion, dhe kërkimin e dokumenteve sipas metadata, shihni kapitullin
- Metadata e dokumenteve .Shihni
- videon e një shembulli të integrimit të dokumentacionit në burimet njerëzore (në sllovenisht). 4. Integrimi i Dokumentacionit – Prodhimi
|
Për ta bërë këtë, menaxheri i prodhimit zgjedh
Urdhrin e punës dhe shikon Detajet e urdhrit të punës duke klikuar butonin.
Menaxheri i prodhimit zgjedh

skedën Dokumentacioni , ku të gjithë dokumentacioni i lidhur me urdhrin e punës është i dukshëm. Në këtë rast, menaxheri i prodhimit përdor
shikuesin e dokumenteve për të parë skicën teknike që do të jetë e dobishme gjatë procesit teknologjik të ngjyrosjes së produktit. KËSHILLË

|
Shikuesi i dokumenteve ju mundëson të rishikoni shpejt dokumentacionin. Shikuesi i dokumenteve
|
skedën e Regjistrit të bisedave
. Personi përgjegjës mund të ketë qasje në informacion; kush, kur dhe cili detyrë u nis në lidhje me këtë dokument. Në këtë rast, fatura ishte duke pritur të konfirmohej nga drejtori. KËSHILLË
Për më shumë informacion rreth përdorimit të
 |
skedës së Regjistrit të bisedave
|