Dokument nije moguće uređivati, jer ga već uređuje korisnik(ca)!
Dokument nije moguće uređivati, jer ga već uređuje korisnik(ca)!
Dokument nije moguće uređivati, jer ga već uređuje korisnik(ca)!
Kada u Administratorskoj konzoli, u Pregledu zaključanih zapisa izaberemo opciju Ekskluzivna obrada dokumenata (Roba, Narudžbe i Novac), program će, u trenutku kada neki korisnik pokuša uređivati dokument kojeg u istom trenutku već uređuje neki drugi korisnik, javiti poruku:

Poruka sadrži podatak o broju dokumenta (temeljnice), kojeg želimo uređivati; tko je onaj, koji trenutno uređuje navedeni dokument; datum i sat, kada ga je počeo uređivati, te datum i sat zadnje promjene.
Vidi i Pregled zaključanih zapisa.