Новости

09
Резервирајте си место на обуката Воведен курс за почетници
09
Распоред и ценовник на едукации - ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА
Почитувани партнери и корисници,  Даталаб МК го објави распоредот на едукации за едукацискиот циклус во Даталаб Академија за 2015година. ...
03
Објавено името на 40.000тиот корисник
Компанијата Ѓуро Ѓаковиќ - Специјални возила од Славонски Брод (Хрватска) е корисникот чија лиценца е регистрирана во нашиот систем под бројот 40.000....
03
40.000 Корисници на Pantheon!
Добредојде на 40.000тиот корисник на Pantheon! Со задоволство објавуваме дека Pantheon го доби својот 40.000ти корисник. Голема благодарност до тимот&...
26
Последно известување - Завршува поддршката за MS SQL Server 2005
Почитувани корисници,  Како што веќе знаете, од 01 јануари 2015 година ја прекинавме поддршката за MS SQL Server 2005. Новата верзиј...
29
XML за ПДД-ГИ

Во верзијата 5567.21 е функционален извозот на XML фајл за ПДД-ГИ пријавата. Доколку не работите на посочената верзија, обратете се на Вашиот партнер за поддршка за спроведување на надоградбата.

24

Од најновата верзија на Pantheon 10.0.09.20 поставен е „Уредувач за едитирање“, а таа функција ќе можете да ја употребите на копчето „Уреди“ во делот за преглед на печатење, каде што е поставена авторизација.

24
Од најновата верзија на Pantheon 10.0.09.20 поставен е „Уредувач за едитирање“, а таа функција ќе можете да ја употребите на копчето &bdqu...
06
ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА - ЕДУКАЦИИ - НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ
Почитувани PANTHEON Корисници,   Ве известуваме за новите Едукации што ги организира Даталаб Академија за период Ноември, Де...
15
Неработен ден 19.01.2015
Почитувани,   поради верскиот празник Богојавление (Водици), Даталаб МК нема да работи на 18.04.2014 година.   Среќен Празник!
29
Нов партнер на Даталаб МК

Организиран промотивен настан во Битола по повод мигрирањето на Пантеон од страна на Мегасофт, новиот партнер на Даталаб МК.

05
Даталаб и ФФРМ организатори на конференцијата „Менаџирање на фарма преку информатички–комуникациски технологии (позитивни примери)“

Даталаб МК заедно со Федерацијата на Фармери на Македонија (ФФРМ) организираа конференција „Менаџирање на фарма преку информатички – комуникациски технологии (позитивни примери)".

23
Нов распоред за едукации во ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА 2014!

Даталаб Академијата ги обнови термините за одржување на обуките од различни области на PANTHEON за 2014.

05
Неработен ден 08.12.2014
Почитувани,   поради државниот празник св. Климент Охридски, Даталаб МК нема да работи на 18.04.2014 година.   Среќен Празник!
17
CEED Македонија - Свечено доделување на сертификати

И оваа година ДАТАЛАБ МК зеде учество на регионалната конференција на CEED за млади менаџери и претприемачи.

10
Еуро колеџ ќе соработува со Даталаб

Со потпишување на договорот, "Еуро Колеџ" ќе го користи PANTHEON во реализација на наставата и со тоа стана четврт партнер од сферата на високо образовните установи покрај Економскиот факултет Скопје, Машински факултет Скопје и Универзитетот Гоце Делчев Штип.

10
Едрење во PANTHEON друштво!

Со тимски дух и многу бои, ветер и добро расположение и оваа година се одржа традиционалното Даталаб едрење.

24
Резервирајте си место на обуката за MF Производство (MRP II)!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  25.06.2014 Бројот на учесници е ограничен.

20
Резервирајте си место за обуката ZEUS!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  24.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

20
Резервирајте си место на обуката за Тендери во PA!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  23.06.2014. Бројот на учесници е ограничен.

 

Page 10 of 20First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Add Content...