Новости

11
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.10!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.10!

16
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.00

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.00.

05
Грешкa при објавување на примени документи во 1000930

Грешкa при објавување на примени документи во 1000930!
Доколку примените документи биле создадени од повеќе внатрешни документи со опција која ги сумира предметите на креираниот документ,

16
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.09.30.

Почитувани корисници,
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.09.30.

24
Од најновата верзија на Pantheon 10.0.09.20 поставен е „Уредувач за едитирање“!

Од најновата верзија на Pantheon 10.0.09.20 поставен е „Уредувач за едитирање“, а таа функција ќе можете да ја употребите на копчето „Уреди“ во делот за преглед на печатење, каде што е поставена авторизација.

24
PANTHEON X верзија 10.0.09.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во PANTHEON X верзија 10.0.09.20

25
PANTHEON X верзија 10.0.09.00 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во PANTHEON X верзија 10.0.09.00

25
PANTHEON X верзија 10.0.08.30 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во PANTHEON X верзија 10.0.08.30

25
PANTHEON X верзија 10.0.08.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.08.20

25
PANTHEON X верзија 10.0.08.10 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во PANTHEON X верзија 10.0.08.10

25
PANTHEON X верзија 10.0.08.00 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новоситите во PANTHEON X верзија 10.0.08.00

25
До заклучокот на раните пријави уште 2 дена, PANTHEON Меѓународна Конференција 2017!

​Ве покануваме, да ни се придружите на меѓународната PANTHEON конференција 2017. Не ја пропуштајте "First minute" понудата, која е важечка до петок, 27.10.2017. На конференцијата ќе претставиме примери на успешни дигитални трансформации со PANTHEON корисниците и ќе одговараме на бројни прашања поврзани со дигитализацијата. Ова е настанот кој навистина не смеете да го пропуштите. Се гледаме на 16. и 17.11.2017 во Порторож. >> Повеќе информации и пријава

14
Ве Покануваме на Меѓународната PANTHEON Конференција 2017

Главната идеја на годинешната конференција е да ги претстави ефикасните методи и чекори на патот до вашата успешна дигитална трансформација со PANTHEON. Веруваме, дека дома со себе ќе однесете барем една нова идеја, која лесно ќе ја искористите во својата деловна околина уште од првиот нареден ден! >> Повеќе Информации и Пријава

15
PANTHEON X верзија 10.0.07.30 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.30

01
PANTHEON X верзија 10.0.07.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме новостите во најновата верзија на PANTHEON X 10.0.07.20

29
PANTHEON X верзија 10.0.07.10 новости!

Почитувани,

Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PANTHEON X 10.0.07.10

13
PANTHEON X верзија 10.0.07.00 новости!

Со задоволство ви ги претставуваме новостите на новата верзија PANTHEON X 10.0.07.00

05
PANTHEONX верзија 10.0.06.20 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.20

05
PANTHEONX верзија 10.0.06.10 новости!

Почитувани Корисници,

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.10

05
PANTHEONX верзија 10.0.06.00 новости!

Почитувани Корисници,

Ви ги претставуваме дел од новостите во новата верзија на Pantheon X 10.0.06.00

Page 5 of 20First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...