Новости

08
Даталаб Академија - Производство, Процес, Создавање
Производство, Процес, Создавање Почитувани Корисници, cо задоволство ве информираме за новата Обука организирана од Даталаб Академија чија тема е П...
07
PantheonX верзија 10.0.02.20 новости!
Почитувани Корисници, Новата верзија на PANTHEONX – 10.0.02.20 е во употреба, во продолжение може да ги погледнете новостите: -ПЛАТИ И КАД...
15
PantheonX верзија 10.0.02.10 новости!
Почитувани Корисници,   Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEONX верзија 10.0.02.10:   48437-Агро климатизаци...
15
PantheonX верзија 10.0.02.20 новости! Одложен Билд
Почитувани Корисници,   Ве известуваме дека новиот Билд на верзијата 10.0.02.20 на PantheonX ќе биде одложена поради подетални тестирања и ...
14
Грешка 7zip
Почитувани, Од PANTHEON Xверзија 10.0.01.2 која беше објавена на ден 20 Април,2016 година, го вклучивме и превземањето на компонентата 7ZIP како dl...
23
PantheonX верзија 10.0.02.10 новости - Одложен БИЛД!
Почитувани Корисници,   Ве Известуваме дека новата верзија на PantheonX 10.0.02.10 е одложена  за 28.06.2016. Ви благодариме на раз...
16
PantheonX верзија 10.0.02.0 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги Претставуваме Новостите во PantheonX верзија 10.0.20.0, -11569: Цврсти Резервации на Сериски Броеви: Цврсти Рез...
21
PantheonX верзија 10.0.02.10 новости! - Одложен билд!
Почитувани Корисници,   Ве Известуваме дека новата верзија на PantheonX 10.0.02.10 е одложена  за 23.06.2016. Ви благодариме на раз...
31
PantheonX верзија 10.0.01.31 новости!
Почитувани Корисници,   Ви ги претставуваме Новостите во Pantheon 10.0.01.31 верзија: -Подобрување бр  48283: Најава, Оптимизација ...
18
Анкета - PANTHEON едукации за 2016/2017 година

Почитувани клиенти и партнери, ние за вас сакаме да создадеме и понудиме обуки кои ви се потребни. За подготовка за квалитетен план ни се потребни вашите мислења. Ве молиме да пополните кратко истражување анкета. Заедно можеме да ги пронајдеме вистинските PANTHEON знаења кои ќе ги задоволат вашите потреби.

11
PANTHEON X верзија 10.0.01.30 пуштен во употреба!
Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите можности.
27
Државни празници(неработни денови) Даталаб
Почитувани, Сакаме да ве информираме дека Даталаб Македонија нема да работи од 29.04.2016 до 02.05.2016 поради државните празници Велигден и 1-ви...
20
PANTHEON X  верзија 10.0.01.20 пуштен во употреба!
Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите можности.
19
Известување до Корисници за Реорганизација / Reorganization Letter for Customers
Почитувани Корисници, Даталаб MK со задоволство ве известува дека шест месечниот период на реорганизација на Даталаб МК насочен кон подобрување на кор...
05
PANTHEON X верзија 10.0.01.10 пуштен во употреба!
Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите придобивки.
16
 PANTHEON X верзија 10.0.01.00 пуштен во употреба!

Излезе новата верзија на PANTHEON X! Погледнете во продолжение кои се новите можности и функционалности.

25
Нова политика на лиценци – ограничување на бројот на компании (бази)

Го ограничивме бројот на компании, кои можат да се водат со PANTHEON LX, LT, RE и SE лиценците на 3 компании (бази). За лиценците ME, GE и MF бројот на бази останува непроменет.

23
Врв на Успешната Година - Излезе PANTHEON X (десет)

PANTHEONX (десет) е побрз, напреден и моќен. Новата генерација содржи голем број новости и подобрувања!

16
 Гласајте за Даталаб: Секој глас не носи поблиску до титулата национален шампион на Словенија!

Тимот на Даталаб ве поканува да го дадаете својот глас и да не поддржите во претварање на нашите бизнис решенија во меѓународен успех.

12
PANTHEON X верзија 10.0.00.20 е пуштен во употреба!

Излезе новата верзија на PANTHEON X 10.0.00.20!

Page 7 of 20First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Add Content...