Новости

28
Подобрување на Авторизациите Пренесено во Верзија 10.0.06.20!

Споменатите подобрувања со авторизациите не успеавме да ги истестираме во сите можни ситуации, поради што одлучивме да не ги имплементираме во PANTHEON 10.0.06.0.

14
PANTHEON X верзија 10.0.04.20 Новости!

Ви ги претставуваме новостите на PANTHEON X верзија 10.0.04.20

14
PANTHEON X верзија 10.0.05.0 Новости!

Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEON X верзија 10.0.05.0

01
Заедно одбројуваме до 50,000-от PANTHEON Корисник

Само уште неколку седмици преостануваат до 50,000-от PANTHEON корисник кој ќе  стане дел од нашето семејство

10
PANTHEONX верзија 10.0.05.10 новости!

Ви претставуваме дел од новостите во новата верзија на PANTHEON 10.0.05.10

10
PANTHEONX верзија 10.0.05.20 новости!

Ви ги претставуваме дел од новостите во новата PantheonX верзија 10.0.05.20

14
PANTHEON X верзија 10.0.04.10 Новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на верзијата PANTHEON X 10.0.04.10. 50266 - Креирана Функциј...
14
PANTHEON X верзија 10.0.04.0 Новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме Новостите во PANTHEON X верзија 10.0.04.0. 49724 - Нов ДДВ-ЕПФ (со имплемен...
21
Корекција на програм Clotho во верзија 10.0.4.00
Почитувани Корисници, Програмот Clotho е корегиран во новата верзија на Pantheon 10.0.4.00. Само програмот PAUpgrade.exe е корегиран.   ...
21
Нов Генератор на Извештаи - Fast Report
Нов генератор на извештаи   Во Pantheon верзија 10.0.4.00 генераторот на извештаи во Pantheon е надограден. Основна причина е можноста за и...
21
PantheonX верзија 10.0.03.30 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на PantheonX верзија 10.0.03.30 46581 - Отворање на документи во Тргов...
02
Даталаб Академија - ПДД-ГИ Едукација
  ПДД-ГИ Едукација   Почитувани Корисници на PANTHEON, доаѓа времето за пријавување на Годишниот Извештај на Персо...
24
PantheonX верзија 10.0.03.20 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме Новостите во PantheonX верзија 10.0.03.20: 45369-Критериум Магацин и неговото вл...
24
PantheonX верзија 10.0.03.10 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите во новата верзија на PantheonX верзија 10.0.03.10: 45367-Предупредувањ...
30
Промена на адреса - ДАТАЛАБ МК
Почитувани Корисници, Поради промена на деловните простории на Даталаб МК, Ве известуваме дека на 31.08.2016 (среда) ќе имаме прекин во комуникациј...
26
PantheonX верзија 10.0.03.00 новости!
Почитувани Корисници, Ви ги претставуваме новостите на новата верзија на PantheonX 10.0.03.00 43434-На формата на Складишен Картон и Моментална ...
14
Pantheon верзија 10.03.00 доаѓа на 20.09.2016
Почитувани Корисници, Ве известуваме дека новиот билд 10.03.00 на Pantheon го одложуваме за една седмица, 20.09.2016. Направивме екстензивни тес...
13
Даталаб Академија - PANTHEON Сертифициран Сметководител
2 Академија Pantheon Сертифициран Сметководител Почитувани Сметководители, Финансиски Менаџери и сите останати, Ве покануваме да присуствувате на 2...
29
Даталаб Академија - Бизнис Интелегенција ЗЕУС
Бизнис Интелегенција - ЗЕУС Почитувани Раководители, Менаџери и Останати Корисници на Pantheon кои што имате желба да дознаете што се може да ви по...
29
PANTHEON има 48.000 Корисници
Почитувани Корисници, Убаво е да се види како во летните месеци не растат само температурите, паралелно со тоа и бројот на PANTHEON корисници. Од п...
Page 6 of 20First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...