Новости

14
Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.13.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.13.00!

14
Повеќе можности за поставување добиваат корисниците на Pantheon на SQL серверот

Во верзијата 10.0.13.00 на Pantheon е овозможено да ги намалите одредените права на одредени корисници на MSSQL серверот или база. Досега, сите корисници се базираа на стандардните "сопственици" (db_owner). Стандардно тие можат да бидат поставени на "Корисници со права за читање / запишување / извршување" (Reader / Writer / Executer):

14
Верзијата 10.0.13.00 ја чекавме подолго време поради промената на текстуалните полиња

Во подготовката на верзијата 10.0.13.00 извршивме "чистење на базата". Нерационалната употреба на полињата со знаци, по должина (над 5), кои заземаа многу неочекуван простор, ги заменивме со текстуални полиња кои се поекономични и заземаат само онолку простор колку што е потребно. Во исто време, исто така, се направи отстранување на прекумерни простори во овие конвертирани полиња.

22
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.30!

Почитувани корисници,

​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.30!

15
Нестрпливо го очекуваме 55.000-от корисник!

Нестрпливо го очекуваме 55.000-от корисник!

26
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.20!

Почитувани корисници,

​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.20!

23
PANTHEON Конектор Лиценци-Верификација

Конектор лиценците, кои се задолжителни за екстерните решенија кои се поврзуваат со Даталаб датабазата, беа имплементирани при промената на лиценци во Април 2015.

22
Известување за PANTHEON конектор лиценци!

Драги корисници на PANTHEON!

Во денешниот деловен свет, сите ние се стремиме да ја поедноставиме и максимизираме автоматизацијата на деловните процеси. Со цел да се постигне ова, често е неопходно меѓусебно да се поврзат различни системи односно апликации.

10
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.10!
Почитувани корисници, ​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.10! 54295 - Show Onyl Item Categories Listed for Doc. Type adn no Active Cha...
04
PANTHEON Crew на традиционално Даталаб Едрење
Од 22 до 29 септември ги отворивме едрата и заедно со нашите партнери, корисници и вработени од регионот се впуштивме во истражувачка акција на хрватс...
26
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.01!

Почитувани корисници,

​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.01!

19
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.00!

Почитувани корисници,
​Пуштена е нова верзија PANTHEON 10.0.12.00!

20
Драги корисници на PANTHEON,  Ве известуваме дека верзијата на PANTHEON 1001140, која ја планиравме за 21.08.2018, нема да биде објавена.

Драги корисници на PANTHEON,

Ве известуваме дека верзијата на PANTHEON 1001140, која ја планиравме за 21.08.2018, нема да биде објавена.

13
Пуштена е нова верзија на PANTHEON X 10.0.11.30!

Почитувани корисници,
Пуштена е нова верзија на PANTHEON X 10.0.11.30!

25
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.20 !

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.20 !

05
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.10!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.10!

18
HelpDesk апликација – полесен пристап до поддршка

Почитувани корисници на програмскиот пакет PANTHEON,

Дури 93% од корисниците на апликацијата Help Desk и поддршката на Даталаб МК, потврдија дека ваквиот начин на комуникација им ја олеснува работата и помага за побрзо решавање на проблемите!

14
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.00!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.11.00!

21
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.30!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.30!

27
Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.20!

Почитувани корисници,

Пуштена е нова верзија на PANTHEON 10.0.10.20!​

Page 4 of 20First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Add Content...