Navodila za PANTHEON

 Categories
[Collapse]Uporabniški priročnik za Datalab PANTHEON
 [Expand]Shema pogodb
 [Expand]Pogosta vprašanja o PANTHEON-u (F.A.Q.)
 [Expand]Izpeljanke programskega paketa DataLab Pantheon™
 [Expand]Kako začeti?
 [Expand]ePoslovanje
 [Expand]Nastavitve
 [Expand]Naročila
 [Expand]Blago
 [Expand]Proizvodnja
 [Expand]Servis
 [Expand]Kadri
 [Expand]Denar
 [Expand]Plansko-analitska orodja ZEUS
[Expand]Vodič po Datalab PANTHEON-u
[Expand]Vodič po PANTHEON Web Light
[Expand]Uporabniški priročnik za PANTHEON WEB LIGHT
[Expand]Uporabniški priročnik za mobilni POS
[Expand]Vodič po mobilnem POS-u
[Expand]Vodič po PANTHEON VET
[Expand]Vodič po Datalab PANTHEON Farming
[Expand]Uporabniške strani
[Expand]Nasveti o podjetništvu

Load Time: 890,6377 ms
print   |
Label

Kako začeti s PANTHEON-om?

Dobrodošli v uporabniškem priročniku za PANTHEON začetnike!

Zelo nas veseli, da ste postali nov član ali članica PANTHEON skupnosti uporabnikov. 

Poslovni program PANTHEON pokriva vse poslovne procese: od naročil in fakturiranja preko računovodstva in plač do upravljanja proizvodnje in poslovne analitike. Z vami je od majhnih začetkov, ko morda potrebujete le izdajo računov, do večjega podjetja z več podružnicami in mednarodnim poslovanjem. Rasel bo z vami in se prilagajal vašim potrebam ter deloval v povezavi z drugimi programi kot temeljni kamen vašega informacijskega sistema, zato vam je na voljo v več različicah glede na funkcije, ki jih nudi.

V tem poglavju smo za vas pripravili in oblikovali napotke za uspešen začetek dela s programom, od njegove namestitve ter potrebnih komponent do uporabe.

 

Prvi koraki v programu PANTHEON

Pred pričetkom dela vas vabimo, da si preberete navodila, kateri so tisti prvi koraki za delo s programom. Delo s programom bo lažje, kakovostnejše in cenejše. Veliko uspeha želimo!

 

Namestitev programa

Da bi program lahko uporabljali ga je potrebno najprej namestiti. V tem poglavju pojasnjujemo kako uspešno namestiti program.

 

Osnovni pojmi in napotki

Ko imate porogram nameščen, priporočamo natačno branje tega poglavja. To poglavje namreč pojasnjuje osnovne pojme, ki jih uporabljamo v navodilih in podaja osnovne napotke za uporabo programa.

 

Nastavitve programa

V poslovno-informacijskem sistemu PANTHEON je za uspešno delo potrebno ustrezno nastaviti program. Spoznajte osnovne nastavitve, ki so potrebne za uspešno delo.

Pričetek uporabe programa

Ko je program nameščen in ustrezno opredeljene nastavitve je potrebno vnesti subjekte, izdelati šifrant identov, vnesti inventurno stanje, vnesti otvoritveno stanje glavne knjige in tako dalje.

Za enostaven prehod v operativno delo si preberite napotke v poglavju Primer uporabe PANTHEON- v namišljenem podjetju. Za vas smo zbrali večino postopkov dela s programom, ki jih boste potrebovali na začetku.
 

PANTHEON informacije in pomoč 

Za dodatne informacije in pomoč glede uporabe programa PANTHEON  se obrnite na naše svetovalce ali si preberite poglavje Pomoč za PANTHEON.

 

POMEMBNO

Uporabniški priročnik Kako začeti s PANTHEON-om in povezana pisna ter video gradiva so v procesu nastajanja. Posamezna poglavja bomo umestili v priročnik, ko bodo lektorirana in pripravljena za objavo. 

 

 

 

 

Kako začeti?

 Ali so bila ta navodila uporabna?
Vaše povratne informacije bodo prispevale k boljši pomoči.
Komentarji
Komentarji so izpostavljeni tudi na forumu.