PANTHEON™ Help

Toc
 PANTHEON Ndihmë - Mirësevini
[Collapse]PANTHEON
 [Collapse]Udhëzues për PANTHEON
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Retail
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Vet
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Bujqësi
 [Collapse]Manualet e Përdoruesit për PANTHEON
  [Collapse]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON
   [Expand]Fillimi
   [Collapse]Manuali i Përdoruesit për eBusiness
     terminologjia eBiznesit
     Shikimi dhe menaxhimi i abonimeve eBusiness
    [Expand]Asistenti i Konfigurimit
    [Expand]PANTHEON DMS
    [Expand]Backup
   [Expand]Rregullimet
   [Expand]Porositë
   [Expand]Mallrat
   [Expand]Prodhimi
   [Expand]Shërbim
   [Expand]Ndihmë
   [Expand]Stafi
   [Expand]Financat
   [Expand]Analitika
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Retail
  [Expand]Manuali i përdoruesit për PANTHEON Vet
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për Bujqësinë PANTHEON
[Collapse]PANTHEON Web
 [Collapse]Udhëzues për PANTHEON Web
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Web Light
  [Expand]Udhëzues për Terminalin Web PANTHEON
  [Expand]Udhëzues për PANTHEON Web Legal
  [Expand]Arkiva e produkteve të vjetra
 [Collapse]Manualet e Përdoruesit për PANTHEON Web
  [Expand]Fillimi PANTHEON Web
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Web Light
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për Terminalin Web PANTHEON
  [Expand]Manuali i Përdoruesit për PANTHEON Web Legal
  [Expand]Arkiva e produkteve të vjetra
[Collapse]PANTHEON Granulat
 [Collapse]Udhëzues për Granulat PANTHEON
  [Expand]Granula e Personelit
  [Expand]Urdhërat e Udhëtimit Granule
  [Expand]Dokumente dhe Detyra Granule
  [Expand]Dashboard Granule
  [Expand]Porositë B2B Granule
  [Expand]Granul i Shërbimit në Terren
  [Expand]Inventari i Aseteve të Paluajtshme
  [Expand]Inventari i Magazinës Granul
 [Collapse]Manualet e Përdoruesit për Granulat PANTHEON
  [Expand]Fillimi
  [Expand]Granula e Personelit
  [Expand]Urdhërat e Udhëtimit Granule
  [Expand]Dokumentet dhe Granula e Detyrave
  [Expand]Porositë B2B Granule
  [Expand]Dashboard Granule
  [Expand]Granul i Shërbimit në Terren
  [Expand]Inventari i Aseteve të Paluajtshme
  [Expand]Inventari i Magazinës Granul
  [Expand]Arkiv
[Expand]Faqja e Përdoruesit

Load Time: 406.2385 ms
"
  1000004823 | 224255 | 455400 | AI translated
Label

Magjistari i Konfigurimit

Magjistari i Konfigurimit ju lejon të vendosni parametrat dhe të shkarkoni regjistrat që ju nevojiten për të operuar me Dokumentacionin dhe shërbimet e lidhura të eExchange, eWorkflow, Web Services, etj.

Magjistari i Konfigurimit përbëhet nga 13 hapa. Përmes hapave, ju siguroni funksionimin e saktë bazë të eDokumentacionit, të cilin mund ta përshtatni më vonë sipas nevojave të kompanisë tuaj.

Magjistari i Konfigurimit mund të gjendet në menunë Cilësimet | Programi | Paneli i Administrimit | Cilësimet | Dokumentacioni.

Në kapitujt më poshtë, mund të gjeni shembuj përdoruesish për cilësimet e hapave individualë:

Vendosni ruajtjen automatike të email-eve të dërguara dhe raporteve të nënshkruara në Dokumentacion

Në hapin Dokumentacioni , mund të vendosni automatikisht Ruaj email-et e dërguara në Dokumentacion dhe automatikisht Ruaj raportet e nënshkruara në Dokumentacion.

Shkarkoni klasifikimet

Klasifikimet na lejojnë të klasifikojmë më lehtë dhe të ofrojmë transparencë më të madhe mbi dokumentacionin.

Më poshtë është një shembull përdoruesi se si të shkarkoni klasifikimet përmes Web Services.

Shkarkoni magazinimet

Mund të përdorni lloje të ndryshme dokumentacioni për të shkarkuar magazinimet, në varësi të nevojave të kompanisë.

Në këtë kapitull, ka një shembull përdoruesi se si të shkarkoni një magazinim.

Shkarkoni kutitë postare

Me kutitë postare ju përcaktoni metodën e hyrjes dhe daljes së dokumenteve në Dokumentacion.

Ky kapitull tregon një shembull përdoruesi se si të transferoni kutitë postare në regjistër.

Shkarkoni definicionet WF (eWorkflows)

eWorkflows na lejojnë të automatizojmë detyrat e përsëritura. Disa prej tyre janë të përgatitura paraprakisht duke përdorur Web Services, përmes të cilave mund t'i shkarkoni dhe më pas t'i përshtatni sipas nevojave tuaja ose të krijoni të reja.

Cilësimet e llojeve të dokumenteve

Dokumentet që do të përdoren në eDokumentacion duhet të kenë të caktuar një arkiv dhe një klasifikimRegjistrin e llojeve të dokumenteve . Hapi Cilësimi i llojeve të dokumenteve ju lejon të lidhni një lloj dokumenti me një lloj arkivi dhe klasifikime DMS, që tregohet si një shembull përdoruesi më vonë në këtë kapitull.

Redaktoni klasifikimet duke përdorur pamjen e klasifikimit

Klasifikimet, të cilat i kemi shkarkuar duke përdorur Web Services gjatë hapit Shkarkoni klasifikimet , mund të redaktohen më tej gjatë hapit Pamja e Klasifikimit . Mund të ndryshojmë përshkallëzimin, vlefshmërinë, ruajtjen ose procesin e biznesit të klasifikimit.

Redaktoni lidhjet me format dhe arkivat

Në hapin Lidhjet me format dhe arkivat, mund të redaktojmë lidhjet midis formave PANTHEON, klasifikimeve dhe arkivave. Kemi treguar të fundit më poshtë.

Shikoni magazinimin që keni shkarkuar duke përdorur Web Services

Pamja e Magazinimit hapi na lejon të kontrollojmë magazinimet që kemi shkarkuar duke përdorur Web Services ose krijuar rishtas. Këtu mund të inspektojmë vetëm magazinimin. Cilësimet nuk mund të ndryshohen në këtë formë.

Kontrolloni cilësimet e kutisë postare duke përdorur pamjen

Hapi Pamja e Kutive Postare na lejon të kontrollojmë shpejt cilësimet kutitë postare në regjistër, si entiteti, klasifikimi dhe emri i përdoruesit. Më poshtë është një shembull përdoruesi i rishikimit.

Menaxhoni rrjedhën e dokumenteve (për entitetin) përmes kutisë postare

Në hapin e-Shërbimet , ne rregullojmë rrjedhën e dokumenteve për entitetin përmes kutisë postare. Duke kombinuar cilësimet, mund të specifikojmë kutinë postare për dërgim. Një shembull i lidhjes së një entiteti specifik me një lloj dokumenti është treguar.

Shkarkoni struktura të dhënash të paracaktuara për dyqanet online

Në hapin Dyqanet Online , mësojmë se si të shkarkojmë struktura të dhënash të përgatitura paraprakisht për dyqanet online dhe t'u caktojmë një kuti postare.

Përfundoni procesin e Magjistarit të Instalimit

Në hapin Përfundimi , mësojmë se si përfundon procesi i Magjistarit të Konfigurimit.

Rate this topic
Was this topic usefull?
Comments
Comment will also bo visible in forum!