Новости

03

На 27.04.2011 во хотелот “Капри“ - Битола, беше одржана презентација на нашето програмско решение PANTHEON.

23

На  23.04.2011  излезе новиот - patch 555203

20

На  20.04.2011  излезе новиот - patch 555202

15

Во Персонална мапа е додадена опција - Органиграм, односно графички приказ за организацијата на претпријатието.

11

На 7 и 8.04.2011 во еден мал прекрасен град во Босна - Брчко, беше спроведена интензивна обука за продажба за тимот на Даталаб и партнерите.

 

11

Почитувани корисници на PANTHEON,

Ви подготвивме нови видео упатства за функционалностите на PANTHEON.

11

Помеѓу критериумите во исписите за платните листи е додадена опција за испраќање на платните листи по е-маил.

31

30

Од 30.03.2011 има нова верзија на програмот PANTHEON 55.52.00

17
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon.

14
Излезе новиот - patch 555104
На  14.03.2011  излезе новиот - patch 555104, кој може да го најдете на FTP серверот.
10
Андреј Мертељ: Контролни механизми во групацијата Даталаб

Како може да се врши контрола во компанија како што е Даталаб, со голем број на подружници, фирми ќерки во Словенија и странство? Со PANTHEON, се разбира! Научете од најновото видео на извршниот директор на Даталаб.

08

Директорот на ДАТАЛАБ МК, Сашо Јовановски во свое интервју за порталот Mnogoo, зборуваше за деловниот софтвер во Р. Македонија.

25

17., 18 и 19. февруари во Бовец (Словенија) »трениравме« меѓусебно запознавање и поврзување на »даталабовски« начин. :-)

25

Компанијата Даталаб Технологии Д.Д. стана Партнер на годината на Oracle по бројот на остварени продажби во 2010 година!

25

Во подготовка се нови видео упатства врзани со општите функционалности на Pantheon и неговото користење.

25

Datalab PANTHEON  на Facebook!

На нашата Facebook страна за фанови: "Datalab  PANTHEON – spremenite podatke v dobiček" можете да ги погледнете најинтересните информации за PANTHEON и Даталаб во помалку формален облик.

25

На 17.11.2010 во рамките на Манифестацијата "Бизнис денови низ Македонија 2010" која ја организира Словенечко-македонскиот бизнис клуб, беше организиран настан – “Бизнис ден во Скопје“, во Гратскиот Трговски Центар.

Даталаб МК на свој штанд го претстави својот продукт PANTHEON.
09
За вас подготвивме нова страна за корисници со нова содржина и дизјан, на која ќе ве известуваме за најновите информации поврзани со PANTHEON.
Page 20 of 20First   Previous   11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  Next   Last   

Add Content...